0592-356 000
21 november 2019

Medisch Centrum Best

Terug naar events

Medisch Centrum Best Theater van de Klucht brengt dit seizoen op geheel eigen wijze een tv-hit op de planken bij De Bonte Wever; ‘Medisch Centrum Best’ is een knipoog naar de populaire ziekenhuisserie uit de jaren ’90 en staat garant voor een avond onbezonnen lachen! Pak je ponskaart er vast bij, want een bezoek aan het ziekenhuis is nog nooit zo leuk geweest!

Maak bij de opnamebalie kennis met de strenge hoofdzuster die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige stagiair om de afdeling draaiende te houden. Het ziekenhuis lijkt last te hebben van de wet van Murphy. Alles wat fout kan gaan, gaat mis. Wat doet trouwens die dokter elke keer op de gang? En wie ligt er toch op de uitslaapkamer? Een ziekenhuisbezoek wordt nooit meer hetzelfde…

Rollen in ‘Medisch Centrum Best’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Marloes van den Heuvel, Onno Innemee en Sabine Beens. Een flinke uitdaging, want de vier acteurs vertolken gezamenlijk vijftien rollen. Naast acteur is van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Medisch Centrum West’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een vervolg op de serie verwacht, komt van een koude kermis thuis. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot het gekste streekziekenhuis van Nederland!” De regie van ‘Medisch Centrum Best’ ligt in handen van Paul van Ewijk.

Deze voorstelling is seated waarbij de stoelkeuze vrij is op basis van binnenkomst.

Rolstoelgebruikers kunnen een apart ticket bestellen via onze afdeling reserveringen:  0592-303 777


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een gezellig avondje theater. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


 

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:donderdag 21 november 2019
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 24,50
Avondkassa:€ 28,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. pauzedrankje, garderobe en € 1,00 servicekosten

Deze voorstelling is seated waarbij de stoelkeuze vrij is op basis van binnenkomst.

Rolstoelgebruikers kunnen een apart ticket bestellen via onze afdeling reserveringen: 0592-303 777

Bestel tickets