0592-356 000
25 november 2017

Memphis Maniacs & Raw

Terug naar events

Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken van de Nederlandse festivals, clubs en evenementen. Als onbetwiste Masters of the Mash-Up timmeren ze al ruim een decennium aan de weg. Die weg is er één van inventieve muzikale combinaties & strakke shows en leidt altijd weer naar een extatische party. Het gereedschap bestaat uit hun instrumenten en maniakaal muzikale breinen. Inmiddels hebben zij een lading nieuwe bands geïnspireerd, maar de podiumbeesten blijven zich onderscheiden door verrassende muzikale keuzes, vakkundig gesmede mash-ups en een waanzinnig energieke performance.

De beste festivalband van Nederland.Leon Verdonschot

Een volvette over the top presentatie, strak en overtuigend uitgevoerde live mash-ups van dansvloervullers, alsof de Alpha [Lowlands] dj’s samen met 2manydjs hun platenspelers hebben weggedaan en het voortaan live brengen. Zeer feestelijk en vermakelijk.”  LiveXS

Kun je binnen drie minuten fan van een band worden? Ja, dat kan. Memphis Maniacs live. Meest vernieuwende podiumact die ik in jaren heb gezien. Entertainment in het kwadraat. En retestrak.” Raymond van de Klundert (KLUUN)

 

Website Memphis Maniacs

Support: RAW

Dit optreden betreft een staconcert. 

Ticket prijzen
Normaal:€ 17,50 p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Avondkassa:€ 19,50 p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Hotelgasten:Indien u een all-in hotelarrangement reserveert heeft u tevens vrij toegang tot deze avond.
Aanvang
Datum:zaterdag 25 november 2017
Aanvang:20.30 uur
Zaal open:19.30 uur
Bestel Tickets

Deel dit bericht