0592-356 000
11 februari 2018

Opera Familia (Classic meets pop)

Terug naar events

Noon of the Proms

Opera Familia brak als “ Classic meets Pop” zingend gezin door, na hun Nederlandse TV debuut in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda sindsdien een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz.

Zondag 11 februari komt deze bijzondere familie naar De Bonte Wever onder de noemer Noon Of The Proms, een middagprogramma waarin ze je mee op reis nemen langs de Evergreens van de afgelopen 100 jaar. Van Rieu tot Bocelli, van Parelvissers tot Slavenkoor, van Vera Lynn en The Andrews Sisters tot Ramses Shaffie. Noon of the Proms is een groot feest van herkenning met een oergezellig interactief karakter.

Geniet van de samenzang en puurheid zoals alleen deze familie dat weet over te brengen.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze zondagmiddag? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants voor een goede lunch / brunch vooraf of diner na afloop! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK!
Ons nieuwe live cooking restaurant Flinck is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en elke zondag terecht kunt voor een uitgebreide zondagsbrunch. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarbij kwaliteit geen keuze is, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Dapper
Liever à la carte lunchen? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Lunchen bij Dapper betekent een fijn en stijlvol begin van je zondagmiddag en een uitstekende combinatie met een optreden als die van Opera Familia. Maak je zondag compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Dit optreden is seated waarbij de stoelkeuze vrij is op basis van binnenkomst.

Rolstoelgebruikers kunnen een apart ticket bestellen via onze afdeling reserveringen:  0592-303 777

Ticket prijzen
Normaal:€ 18,50 (incl € 1,00 servicekosten)
Aanvang
Datum:zondag 11 februari 2018
Aanvang:14.00 uur
Zaal open:13.30 uur
Bestel tickets

Deel dit bericht