0592-356 000
9 december 2023

Papa di Grazzi

Terug naar events

Op zaterdag 9 december staat Papa di Grazzi in De Bonte Wever met een fantastisch avondvullend spektakel!

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ga zo nog maar even een tijdje door. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen, en vooral ook impact, al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.

Zaalopstelling:
De zaal is ingericht met zitplaatsen en staplaatsen (niet te reserveren)

Lees HIER de algemene voorwaarden.

 

Tarieven tickets:

Super Early Bird € 13,45 (t/m 30 okt. / op=op)
Early Bird € 16,00 (t/m 20 nov. / op=op)
Normaal € 19,00
Avondkassa € 21,50
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt) € 93,50

 


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

BESTEL TICKETS
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 9 december 2023
Aanvang:20:30
Zaal open:20:00
Minimum leeftijd:16+
Ticket prijzen
Early bird:
Super Early Bird € 13,45 (t/m 30 okt. op=op)

Early Bird € 16,00 (t/m 20 nov. op=op)
Normaal:€ 19,00
Avondkassa:€ 21,50
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 93,50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen bij all-inclusive hotelarrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
BESTEL TICKETS