0592-356 000
30 december 2023

Pink Floyd Project – Top 2000

Terug naar events

Op 30 december presenteert één van Nederlands meest gerespecteerde tributebands Pink Floyd Project een zeer bijzonder concert in het kader van de NPO Radio 2 TOP2000!

De 12 koppige band speelt dan alle nummers van Pink Floyd uit de lijst in chronologische volgorde live! Van de laagst genoteerde tot de hoogst genoteerde. Journalist en schrijver van de Nederlandse Pink Floyd biografie Wouter Bessels fungeert daarbij als ‘popprofessor’ en geeft per notering een interessante inkijk in de nummers.

Pink Floyd staat twaalf keer genoteerd in de ‘Lijst Der Lijsten’ met 3 nummers in de ‘Eredivisie’. Dit resulteert in een fantastische setlijst. Naast de spectaculaire opener ‘One Of These Days’ (plek 1057) en de absolute nummer 1 ‘Wish You Were Here’ (plek 13) is ‘Echoes’ (plek 276) een van de absolute hoogtepunten van de show. Dit nummer is met ruim 23 minuten het langste nummer in de Top2000. De band brengt ook dit nummer, uiteraard, van begin toon tot slotakkoord!
De NPO Radio 2 Top 2000 is voor veel muziekliefhebbers een feest der herkenning. “De reden dat je de laatste week van het jaar nog even die laatste snipperdagen weg werkt”. De “dertiende maand op muziekgebied”. En vooral als je fan bent van muziek, van met name voor de jaren ’90, dan is die week een oase qua muziek op de radio.

De nummers van Pink Floyd in de laatste NPO Radio 2 Top 2000:
1057 One Of These Days
763 Us And Them
675 Hey You
569 High Hopes
547 The Great Gig In The Sky
422 Money
392 Time
276 Echoes
72 Another Brick In The Wall
29 Shine On You Crazy Diamond
22 Comfortably Numb
13 Wish You Were Here

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!


Zaalopstelling:

Staconcert met enkele zitjes aan de zijkanten (niet te reserveren)

Lees HIER de algemene voorwaarden.


Pink Floyd


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 30 december 2023
Aanvang:20.30 uur
Zaal open:20:00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 34,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 98,50
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten.
Bestel Tickets