0592-356 000
3 maart 2018

Pump Up The 90’s

Terug naar events

DUNE b2b FLAMMAN & ABRAXAS | 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR | DJ JEAN | PAUL VAN DER LAAN

Zaterdag 3 maart duiken we terug de jaren negentig in met een line-up waarmee je stoffige tamagotchi spontaan in dansmodus schiet. Stilstaan doe je maar in je eigen tijd, want de hele avond vliegen belachelijk grote danshits je om de oren.

Vanaf het moment dat DJ Paul van der Laan de eerste platen op de draaitafels legt is het namelijk vol gas de nineties door alsof er geen zeroes bestaan. En als je het over dat decennium hebt mag DJ Jean natuurlijk niet ontbreken. Klaar voor lancering? Pak mijn hand maar, want tijdens het optreden van 2 Brothers On The 4th Floor mag je nooit alleen zijn! Afsluiter Dune gaat tot slot back 2 back met Flamman & Abraxas; Laat maar weten wanneer je klaar bent om ervoor te gaan, want gegarandeerd wordt dit een avond waarbij je niet kan stoppen met raven en wij ons maar één ding afvragen… Are YOU ready to fly?

Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK!
Ons nieuwe show- en livecooking restaurant Flinck is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Dapper
Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Minimum leeftijd: 18+

Ticket prijzen
Early bird:= UITVERKOCHT
Normaal:19,50 (incl. € 1,00 servicekosten)
Avondkassa:€ 25,00 (incl. € 1,00 servicekosten)
Aanvang
Datum:zaterdag 3 maart 2018
Aanvang:20.00 uur
Bestel tickets

Deel dit bericht