0592-356 000
27 maart 2021

Pump Up The 90’s

Terug naar events

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฃ๐˜‚๐—บ๐—ฝ ๐—จ๐—ฝ ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐Ÿต๐Ÿฌ’๐˜€
Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat de laatste editie van Pump Up The 90โ€™s plaatsvond en het lijkt inmiddels al veel langer. Het is ook een half jaar geleden dat we besloten de september editie te verplaatsen naar 27 maart 2021 waarbij we je beloofden om alles uit de kast te halen om je een reden te geven nog zo lang te moeten wachten. Vandaag moeten we je helaas berichten dat we die belofte niet waar kunnen maken en ook dan nog geen Pump Up kunnen organiseren.

De reden hoeven we je niet eens meer te noemen, maar wel geven we graag aan dat we alleen een nieuwe Pump Up willen organiseren als dit kan zoals je van ons gewend bent. En dat gaat 27 maart niet lukken, al is het maar omdat we nu niet de artiesten kunnen vastleggen die we graag zouden willen, of de benodigde voorbereidingen kunnen treffen omdat het risico simpelweg te groot is.

๐—™๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—˜๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—™๐—ถ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐—˜๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป!
Komende Pump Up had namelijk de laatste moeten zijn zoals we eerder aankondigden. Als trouwe bezoekers hebben jullie na de eerste verplaatsing massaal besloten om geduldig te wachten en je kaartje te bewaren. Daarnaast zien wij natuurlijk ook dat iedereen staat te springen om weer flink los te gaan en dit bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat wij hebben besloten om voorlopig nog even door te gaan!

Komende editie wordt dan ook niet meer de Finale Edition, maar laten we het gewoon de First Edition noemen! En reken er maar op dat alle remmen losgaan, omdat we er zo belachelijk lang naar uit hebben gekeken! Om er zeker van te zijn dat we een nieuwe datum prikken die ook zeker weten door kan gaan hebben we besloten om nog even te wachten met het vastleggen van een nieuwe datum, we streven voor het najaar van 2021.

We hopen dat je met ons mee schuift en je kaartje bewaard, ticketkopers ontvangen uiteraard per mail meer informatie. Zodra er nieuws is weten we je te vinden en tot die tijd houdt moed en blijf gezond!


 

Sfeerimpressie vorige editie:

Minimum leeftijd: 18+

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 27 maart 2021
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:17,00 UITVERKOCHT
Normaal:23,50
Avondkassa:29,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. โ‚ฌ 1,00 servicekosten