0592-356 000
12 september 2020

Pump Up The 90’s

Terug naar events

The Final Edition

Episch waren de jaren 90 en episch is de reputatie van Pump Up The 90’s inmiddels ook te noemen. Vrijwel elke editie kwamen jullie massaal naar ons toe om samen met de vele artiesten die de revue zijn gepasseerd te eindigen in een complete staat van euforie, of in sommige gevallen extase.

Inmiddels hebben we nagenoeg alle relevante artiesten uit de nineties wel gehad, en omdat we niet keer op keer in herhaling willen vallen hebben we een drastisch besluit genomen en gaan we het zaterdag 12 september nog één keer doen voordat we Pump Up The 90’s in de ijskast zetten zodat er ruimte ontstaat om met een compleet nieuwe dansavond terug te komen. Stoppen op je hoogtepunt noemen we dat en mede daarom pakken we nog één keer flink uit zoals je van ons gewend bent.

Kortom zet zaterdag 12 september met hele vette letters in je agenda, dan gaan wij alvast aan de slag met een mooie line-up, waarover later meer. Eén ding beloven we je wel; het wordt episch. 100%!

De kaartverkoop is gestart! Zorg dat je op de hoogte blijft en geef in het event op Facebook (HIER) aan dat je erbij bent en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info! 

Sfeerimpressie vorige editie:

Minimum leeftijd: 18+


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 12 september 2020
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:17,00 UITVERKOCHT
Normaal:23,50
Avondkassa:29,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets