0592-356 000
14 september 2019

Pump Up The 90’s

Terug naar events

Save the date!

Terwijl we nog aan het bijkomen zijn van een ongekend toffe editie van Pump Up the 90’s, zijn we alweer flink aan de slag voor de volgende! De editie van 9 februari was al ruim van te voren uitverkocht, en ook nu vlogen de early bird tickets in no-time de deur uit, dus zorg ervoor dat je nu alvast zaterdag 14 september met zwarte stift in je agenda zet.

We zijn druk bezig met het samenstellen van de line-up, en deze volgt snel. Zorg dus dat je op de hoogte blijft en geef in het event op Facebook (HIER) aan dat je erbij bent en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info!

Minimum leeftijd: 18+


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 14 september 2019
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 16,00
Normaal:€ 22,50
Avondkassa:€ 28,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets