0592-356 000
6 januari 2024

Pump Up The 90’s

Terug naar events

DE VOORVERKOOP START VRIJDAG 8 SEPTEMBER OM 10.00 UUR!


Yessss! Het moment waarop je hebt gewacht is eindelijk hier! Markeer je kalender, want op zaterdag 6 januari 2024 gaan we samen het nieuwe jaar inluiden met een knallend feest dat je niet snel zult vergeten. Bereid je voor om de ultieme 90’s vibe te herbeleven op wat nu al het meest epische feest van het jaar belooft te worden!

Voor deze editie hebben we een line-up van ongekende proporties! Dit is de crème de la crème van de 90’s muziekscene! We zijn trots en enthousiast om aan te kondigen dat we een selectie van absolute topartiesten voor je in petto hebben. Tijdens deze editie kan je losgaan bij Paul Elstak, The Party Animals, Captain Jack, Klubbheads vs. DJ Boozywoozy en DJ Izzy.

Tijdens deze editie van Pump up the 90’s zul je helemaal uit je dak kunnen gaan op de beats van legendarische artiesten die het tijdperk hebben gevormd. Verwacht non-stop dansbare hits en onvergetelijke beats die je terugbrengen naar de tijd van flippo’s, Tamagotchi’s en walkmans.

Op de hoogte blijven van nieuws, info en meer kan door in het Facebook event (vind je HIER) aan te geven dat je ‘aanwezig’ bent.


Sfeerimpressie van een vorige editie:

Minimum leeftijd: 18 jaar.
Lees HIER de algemene voorwaarden. 


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Pump up the 90's

BESTEL TICKETS
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 6 januari 2024
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 20,00
Normaal:€ 26,00
Avondkassa:€ 33,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 105,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
BESTEL TICKETS