0592-356 000
22 februari 2020

Pump Up The 90’s

Terug naar events

Save the date! Want natuurlijk is er dit voorjaar weer een nieuwe Pump Up The 90’s! Deze keer hebben we NO LIMITS met de line-up, want 2 UNLIMITED is er zeker bij en naast dit 90’s icoon halen we ook gewoon de onbetwiste koning van datzelfde decennium bij; juist DJ Paul Elstak  komt 22 februari ook en iedereen die er vorig jaar bij was weet dat dat maar één ding betekend: RAVE ON, RAVE ON! Laat Flamman & Abraxas ondertussen gerust weten als je Good To Go bent en als je echt all the way 90’s gaat kun je niet om een blokje boybandsnostalgia heen. En dus doen we ook een half uurtje The Boyband Battles tussendoor. Take the challenge en zing de longen uit je lijf (of ga een biertje halen)

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Zorg dat je op de hoogte blijft en geef in het event op Facebook (HIER) aan dat je erbij bent en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info!

Pump Up The 90s

Minimum leeftijd: 18+


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 22 februari 2020
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:17,00 UITVERKOCHT
Normaal:23,50
Avondkassa:29,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets