0592-356 000
27 maart 2021

Pump Up The 90’s

Terug naar events

Ivm de maatregelen rondom het Coronavirus en de onzekerheden die dit met zich meebrengt over het wel of niet door kunnen laten gaan (en zo ja in welke vorm) op 12 september is dit evenement verplaatst naar 27 maart 2021. Wij willen er alles aan doen om de laatste editie één te laten zijn die eer doet aan de reputatie van Pump Up The 90’s en dat kan helaas niet in deze tijd. Reeds gekochte tickets blijven uiteraard gewoon geldig en kaartkopers ontvangen per mail meer informatie!


The Final Edition

Episch waren de jaren 90 en episch is de reputatie van Pump Up The 90’s inmiddels ook te noemen. Vrijwel elke editie kwamen jullie massaal naar ons toe om samen met de vele artiesten die de revue zijn gepasseerd te eindigen in een complete staat van euforie, of in sommige gevallen extase.

Inmiddels hebben we nagenoeg alle relevante artiesten uit de nineties wel gehad, en omdat we niet keer op keer in herhaling willen vallen hebben we een drastisch besluit genomen en gaan we het zaterdag 12 september nog één keer doen voordat we Pump Up The 90’s in de ijskast zetten zodat er ruimte ontstaat om met een compleet nieuwe dansavond terug te komen. Stoppen op je hoogtepunt noemen we dat en mede daarom pakken we nog één keer flink uit zoals je van ons gewend bent.

Kortom zet zaterdag 27 maart met hele vette letters in je agenda, dan beloven wij alles uit de kast te halen om je een reden te geven om nog zo lang te wachten! Eén ding beloven we je wel; het wordt episch. 100%!

De kaartverkoop is gestart! Zorg dat je op de hoogte blijft en geef in het event op Facebook (HIER) aan dat je erbij bent en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info! 

Sfeerimpressie vorige editie:

Minimum leeftijd: 18+


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 27 maart 2021
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:17,00 UITVERKOCHT
Normaal:23,50
Avondkassa:29,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets