0592-356 000
15 oktober 2022

Pump Up The 90’s

Terug naar events

Op vrijdag 7 januari zouden we 2022 met een groot feest inluiden. Doordat de avondlockdown wordt verlengd kan deze editie helaas ook geen doorgang vinden.
In goed overleg hebben we dan ook besloten om het evenement te verplaatsen en wel naar 15 oktober 2022. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum dan krijg je uiteraard je geld terug. Stuur in dit geval even voor 31 januari een mailtje naar info@debontewever.nl met hierin je ordernummer. We hopen je dan alsnog te mogen ontvangen.


We kunnen wel stellen dat we één van de beste line-ups ooit voor je klaar hebben staan! Tijdens deze editie kan je losgaan bij Mental Theo, T-Spoon, Dune, Vengaboys en DJ Izzy. Dat belooft dus een avond vol legendarische hits uit het leukste decennium ooit!

Heb je reeds tickets voor één van de eerdere datums? Je tickets zijn uiteraard ook geldig voor deze datum. Op de hoogte blijven van nieuws, info en meer kan door in het Facebook event (vind je HIER) aan te geven dat je ‘aanwezig’ bent. Nogmaals bedankt voor je geduld en tot 15 oktober!


Sfeerimpressie vorige editie:

Minimum leeftijd: 18+. Lees HIER de algemene voorwaarden. 


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

BESTEL TICKETS
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 15 oktober 2022
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:17,50 UITVERKOCHT
Normaal:24,00
Avondkassa:30,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
BESTEL TICKETS