0592-356 000
24 februari 2024

Queen Must Go On

Terug naar events

Queen Must Go On is in 2022 in het SBS6 programma The Tribute, Battle Of The Bands uitgeroepen tot beste tribute band van Nederland. De band stond op 30 april nog in de Ziggo Dome en nu dus bij ons in De Bonte Wever.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.
Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

Voorprogramma: blijft nog even een verrassing…

 

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook (KLIK HIER), dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 


Lees HIER de algemene voorwaarden.


Zaalopstelling:

Diverse staan- en zitplaatsen (niet te reserveren)


 

Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met 0592 356000.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie festivalavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen, met zorg bereid en een driegangen menu kost slechts € 31,50! Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 24 februari 2024
Aanvang:20.30 uur
Zaal open:20.00 uur
Ticket prijzen
Early bird:€ 24,00
Normaal:€ 29,00
Avondkassa:€ 34,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 108,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
Bestel Tickets