0592-356 000
5 oktober 2018

Rabo Live!

Terug naar events

Line-up: TINO MARTIN | GIN DUTCH | NEW TIMELESS


Rabobank organiseert vrijdag 5 oktober RABO LIVE!

Een avond vol energie, catchy beats en groovy Motown-klassiekers. Tijdens Rabo Live sta je gegarandeerd urenlang te dansen tijdens de optredens van rapster en The Voice of Holland-ster Gin Dutch, Nederlands nieuwste topvolkszanger Tino Martin en de tijdloze rasentertainers van New Timeless. Allen worden ze begeleid door een negenkoppige liveband. Een biertje of wijntje mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Feest je met ons mee op vrijdag 5 oktober?

Hollandse meezingers
Wie kent hem niet? Nederlands nieuwste topvolkszanger Tino Martin. Het 34-jarige talent stond al twee keer in een uitverkocht Ziggo Dome, een keer in een uitverkocht Carré, hij won een Edison voor beste album en nam een duet op met Gerard Joling. Een droom voor de Hagenees, die als kind al complete concerten gaf voor de spiegel en als tiener René Froger’s This is the moment zong in de Soundmixshow. Tijdens Rabo Live neemt hij je met zijn charisma mee in zijn gevoelige, vrolijke en emotionele meezingers en meedeiners. Dus smeer je stem, houd je zakdoekjes bij de hand en geniet arm in arm van een show vol eigen hits en pakkende covers!

Dance en hiphop uit Twente
Jennifer Druiventak, beter bekend als Gin Dutch, is een Twentse dance- en hiphop-artieste van internationale allure. In 2012 verzorgde ze in de VS al voorprogramma’s van rappers Tyga en Bow Wow. In 2013 deed ze mee aan The Voice Of Holland en in 2014 scoorde ze samen met DJ Paul Elstak & Mental Theo een flinke hit met het dance-nummer Raving Beats. Vorig jaar deelde ze nog meerdere malen het podium met niemand minder dan… Tino Martin! Met haar urban geluid vult ze de Hollandse klanken van Tino op een verrassende manier aan. De 35-jarige rapster heeft inmiddels 20 jaar ervaring en dat laat ze zien tijdens haar show: ze neemt je mee in haar pakkende flow van energieke beats, raps en ritmes. Een dame die van vele markten thuis is en van wie we ongetwijfeld nog veel gaan horen!

The best of Motown
Van het energieke duo New Timeless, bestaande uit rasentertainers Marcel Bogarde en Eric Jacott, kun je 100% glitter, glamour en groove verwachten. Met z’n tweeën verweven ze ‘the best of Motown’, met meeslepende hits uit de jaren zeventig en tachtig tot een spetterende show. Het begon allemaal als het trio Timeless. In 1995 behaalden ze al een dikke hit met Where is the love. In 2000 werd het trio een duo. Deze frisse start leidde tot twee uitverkochte jubileumshows in Utrecht, twee swingende Hollandse singles en optredens in grote stadions. Net als Gin Dutch deelden ze al eens het podium met Tino Martin. Niet vreemd, aangezien ze in de afgelopen maanden een uitstapje maakten naar catchy Nederlandstalige R&B, met hun singles Ik draai er niet omheen en Zo’n mooie vrouw. Dit veelzijdige duo krijgt zeker weten de voeten van de vloer.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 5 oktober 2018
Aanvang:20.30 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 11,00
Hotelgasten:€ 5,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets