0592-356 000
22 september 2019

Radio Continu presenteert: Country Time

Terug naar events

Niet voor de eerste keer en ook zeker niet voor de laatste keer presenteert Radio Continu het beste wat momenteel te bieden is in Nederland op het gebied van Country muziek.

Dick van Altena is een Nederlandse zanger, gitarist en songwriter. Van Altena componeert van countrysongs tot kinderliedjes en was daarnaast tussen 1977 en 2005 betrokken bij countrygroep Major Dundee. Een album van Kris Kristofferson zorgde bij Van Altena voor een hele reeks aan zelf geschreven liedjes. Zo is hij verantwoordelijk voor vele nummers van Henk Wijngaard (Hé Suzie, oorspronkelijk geschreven voor Arne Jansen), Mooi Wark en Toni Willé van Pussycat. Zijn nummer “It turned out to be you” uit 1990 is nog vele malen gecoverd. Tijdens het DCMA Gala in Leerdam zaterdag 17 november 2018 is Dick van Altena uitgeroepen tot nr. 1 Country Zanger van de Benelux.

Savannah
Twee akkoorden en de echte kenner spitst meteen zijn oren… Dit is niet zomaar een band! En dat klopt, dit is Savannah, een enthousiaste groep muzikanten die al sinds hun start in 1986 aan de Europese top staat. De zes bandleden voelen elkaar feilloos aan.  Dat zie je en dat hoor je als ze weer eens een publiek platspelen met hun aanstekelijke en doorleefde country-music: Savannah’s specialiteit! Ook Savannah werd op 17 november 2018 bekroont met de award voor de beste countryband van het jaar.

Dus de beste Countryzanger en de beste Countryband op 1 podium!

Deze luistermiddag vindt plaats op zondag 22 september van 14.00 – 18.00 uur in de prachtige zaal van De Bonte Wever in Assen.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zondag 22 september 2019
Aanvang:14.00 uur
Zaal open:13.00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 16,00
Middagkassa:€ 20,00
(Stoelen zijn ongeplaceerd)
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten. Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Bestel tickets