0592-356 000
30 november 2018

The Springsteen Experience

Terug naar events

Dompel je onder in de wereld van Bruce Springsteen met de muzikale beleving van The Springsteen Experience onder aanvoering van Joost Marsman en zijn fantastische zevenkoppige band!

Verwacht geen look-a-likes, verkleedpartijen of na-aperij, maar verwacht wél de unieke sfeer en verbondenheid die Bruce en de E-Streetband brengen. Pure passie gedurende een wervelende show waarin de grootste hits van The Boss de revue passeren. Rock & Roll zoals het gebracht moet worden met schorre kelen van het meezingen van het ongekende oeuvre tot gevolg.

Zaalopstelling
Staanplaatsen en enkele zitjes (niet te reserveren)


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 30 november 2018
Aanvang:20.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 16,00
Avondkassa:€ 21,00
Hotelgasten:€ 6,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets