0592-356 000
17 januari 2020

The Dirty Daddies

Terug naar events

Grand Theft Audio Tour

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Nu tijdens de grootste clubtour in het 7-jarige bestaan van de band doen ze eindelijk Assen weer eens aan en daar kijken we zelf reikhalzend naar uit.
Het zinderende zevental zorgt namelijk overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects waar je een oorlog zou kunnen winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

Op de hoogte blijven van alles rondom dit concert? Geef HIER in het Facebookevent aan dat je interesse hebt of gaat en je mist geen bericht meer!

 

VOORPROGRAMMA: JUNCKER

Alive since the eighties; Elektropop duo JUNCKER zal als support het publiek opwarmen. Verwacht synthesizers een typisch 80’s geluid en JUNCKER!

 

 

Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 17 januari 2020
Aanvang:21.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 21,00

Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Ticketprijs is incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets