0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x
15 januari 2022

The Dirty Daddies

Terug naar events

COME TO DADDY

The Dirty Daddies are coming to town! Na bijna twee jaar opladen is het de hoogste tijd om de boel eindelijk weer flink op stelten te zetten. The Dirty Daddies maken een ronde langs de mooiste poppodia van Nederland en daarin mag De Bonte Wever natuurlijk niet ontbreken. In de ‘COME TO DADDY’ tour vuurt de zevenkoppige spektakelband in twee uur alle mogelijke hits op je af die je maar kunt bedenken. Meer dan ooit wordt alles uit de kast gehaald en wordt er niks geschuwd om het land te doen schudden op haar grondvesten. Trek je dansschoenen en dranktenue aan en LET’S GET DIRTY!

De kaartverkoop voor de tour start op 22 september om 12:00 uur. Let op: koop geen tickets op andere websites zodat je zeker weet dat je geldige kaartjes koopt voor de juiste prijs.

De support voor deze show is BLANKO.

Op de hoogte blijven van alles rondom dit concert? Geef HIER in het Facebookevent aan dat je interesse hebt of gaat en je mist geen bericht meer!

 

Dirty Daddies


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 15 januari 2022
Aanvang:21.00 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 23,50
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Ticketprijs is incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets