0592-356 000
31 maart 2018

Tribute To The Cats Band

Terug naar events

The Cats, grondleggers van de palingsound in de jaren ’60, één van Neerlands grootste bands in de periode ’68 – ’75 en bakermat voor vele bands en artiesten uit het Volendamse circuit. De originele band bestaat helaas niet meer, maar met de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven inblaast, wordt een mooi stuk van dat gemis ruimschoots gecompenseerd.

Wekelijks treedt de band op voor een grote schare fans waaronder velen die vroeger ook bij de concerten van The Cats zijn geweest. Hierbij sluiten ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje vol Cats-klassiekers als ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ veel gezelligheid en plezier beleven.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend in onder meer Next One, Stampvast en Fiësta: Piet Schilder, Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en Jack Stroek hebben de tijd van The Cats nooit meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats anno 2017 nog steeds los maakt.

Zaalopstelling:

Staan- en zitplaatsen (niet te reserveren)

Ticket prijzen
Normaal:€ 20,- p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Avondkassa:€ 20,- p.p. (excl. € 1,- servicekosten per ticket, maximaal € 10,- per boeking)
Hotelgasten:Reguliere tarieven
Aanvang
Datum:zaterdag 31 maart 2018
Aanvang:20.30 uur
Zaal open:19.30 uur
Bestel Tickets

Deel dit bericht