0592-356 000
23 juni 2023

TT NightRide & TT Toertocht

Terug naar events

Start vanaf De Bonte Wever!

We kunnen binnenkort weer genieten van honderden ronkende motoren door de binnenstad! En zoals vanouds zullen de motoren hun route starten vanaf De Bonte Wever. Naast de TT NightRide dient De Bonte Wever ook als startlocatie voor de Toertocht. Deze circa 175 kilometer lange route zal worden aangeduid met routeborden en voert langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen.

TT NightRide

De route van de TT NightRide gaat vanaf de startlocatie De Bonte Wever dwars door het centrum van Assen. De motoren verzamelen op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Bonte Wever. Via de wielerbaan (Kortbossen) en de achterzijde van ACV (Stadsbroek) rijden de motoren naar de Hoofdlaan om daar te beginnen aan hun route naar en door het centrum.

Programma
Melden: tussen 17:00 en 19:00 uur
Briefing: tussen 19:00 en 19:15 uur
Opstellen: vanaf 19:15 uur
Start TT NightRide: 19:30 uur
Einde TT NightRide: 20:30 uur

Aanmelden kan tot en met maandag 19 juni. Na inschrijving volgt meer informatie.


MotoPort Assen TT Toertocht

Op vrijdagmiddag 23 juni wordt ook dit jaar de MotoPort TT Toertocht georganiseerd. De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, stippelt voor jou jaarlijks een mooie en unieke route uit. Als geen ander kennen zij de mooie wegen in de provincie Drenthe. De circa 175 kilometer lange route, welke start vanaf De Bonte Wever in Assen, zal worden aangeduid met routeborden en voert langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. De route is de dag voor aanvang ook voor de GPS te downloaden.

Programma

Aanmelden: tussen 11:00 en 13:00 uur
Starttijd: tussen 12:00 en 14:00 uur
Aansluitend aan de MotoPort Assen TT Toertocht wordt om 19:30 uur gestart met de TT NightRide.

De deelnamekosten voor zowel rijder als bijrijder bedragen € 12,50 per persoon. Betaling kan bij aankomst contact of per PIN worden voldaan. Je krijgt hiervoor een hapje en drankje voor de start van de tocht en tijdens de pitstop. Indien je ’s avonds ook deelneemt aan de TT NightRide, dan ontvang je ook nog een gratis consumptiebon die je na afloop van de TT NightRide kunt inleveren bij De Bonte Wever.

Meer informatie en inschrijven: https://www.ttfestival.nl/events/tt-nightride-en-tt-toertocht


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze dag en/of avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met 0592 356000.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie avond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 356000. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 23 juni 2023
Aanvang:12:00 (Toertocht) & 19:30 (NightRide)