0592-356 000
23 februari 2020

Wollig Landleven Fair

Terug naar events

Wollig Landleven organiseert straatmarkten en fairs op bijzondere locaties en hanteren hierbij drie hoofdthema’s: wol, landleven (lifestyle) en streekproducten. De markten en fairs zijn geschikt voor jong en oud! In combinatie met goede catering en muziek een bezoek meer dan waard. Op 23 februari start het nieuwe seizoen met de eerste fair van het jaar in De Bonte Wever. Ook daar zijn de drie thema’s weer terug te vinden.

Wol
Het thema wol biedt van alles wat met wol te maken heeft dus vanaf de ruige vezel (vachten) tot en met vele eindproducten zoals kleding, creaties van vilt, vachten en huiden noem het maar op. Breien, haken, verven, spinnen alles wat met wol gedaan kan worden wordt gepresenteerd en verkocht.

Landleven (Lifestyle)
Dit thema biedt een breed scala aan alles wat met lifestyle te maken heeft: kleding, huisdecoratie, outdoor, houtproducten, oliën, exclusieve tassen, producten gemaakt van leer, sieraden en meer! Kortom: teveel om op te noemen.

Streekproducten
Wollig Landleven omarmt de streekproducten. Maak kennis met de vele producenten van originele streekproducten. Vele soorten kazen, vlees, pie’s, exclusieve oliën, wijnen, vruchten en fruit, exclusieve worsten, ragouts en nog veel meer. Beleef en voel de passie die men heeft bij deze geweldige producten.

Maak gratis kennis met de verschillende ambachten
De HandwerkVrijplaats is de plek waar enthousiaste en kundige dames aan iedereen het ambacht graag willen overgedragen. Vooral voor de jongsten is het ontzettende leuk en leerzaam. Leer hoe je moet spinnen, breien, haken etc. Deelname is geheel gratis. Je kunt ook je eigen werk meenemen. De HandwerkVrijplaats is een plaats waar creatievelingen elkaar ontmoeten, nieuwe dingen leren en kennis delen.

Houd je van sfeer, gezelligheid, kennis, vakmanschap en prachtige producten, dan mag je deze fair niet missen. Een ware must voor de creatieveling met passie voor wol, landleven en streekproducten.

De entree voor de fair bedraagt slechts €3,- per persoon. Tickets aan de deur. Kinderen tot 14 jaar gratis.


Dit evenement wordt georganiseerd door Wollig Landleven. Zie voor meer informatie https://wolliglandleven.nl/


Fair Wollig landleven

Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zondag 23 februari 2020
Aanvang:11.00 - 16.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 3,00

Kinderen t/m 14 jaar gratis