0592-356 000
13 maart 2021

Woodstock Tribute Festival

Terug naar events

Dit evenement stond oorspronkelijk gepland op 14 maart 2020 en is vervolgens via 22 augustus verplaatst naar 13 maart 2021 ivm de maatregelen rondom het Coronavirus. Reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum, hier hoef je niets voor te doen. We hopen dat je met ons mee  verplaatst!


WOODSTOCK TRIBUTE FESTIVAL

Woodstock leeft voort!! Op zaterdag 13 maart vindt in De Bonte Wever in Assen een indrukwekkend Woodstock Tribute Festival plaats met de beste internationale tributes aan de Woodstock-helden uit 1969 als Jimi Hendrix, Creedence Clearwater Revival en Joe Cocker. De hits van andere originele Woodstock-bands/-artiesten, Janis Joplin, The Who, Grateful Dead, Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, Tim Hardin, Blood, Sweat & Tears, Richie Havens, Jefferson Airplane, Melanie, Sly & The Family Stone, John Sebastian, Ten Years After, Canned Heat en Johnny Winter, worden gedetailleerd en vol passie gebracht door ‘The Woodstock All Stars’ om zo iedereen te laten ervaren hoe bijzonder het toen was.

Naast de muziek zorgen de food area, ruime zitgelegenheden en merchandise stands voor de ultieme Woodstock beleving. Dit alles passend aangevuld met special guest The Rolling Stones by Street Fighting Men maakt van dit unieke festival een ware ‘trip down memory lane’ waarbij het publiek wordt meegevoerd in de flow van ‘love, peace & happiness’.


De maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben een grote impact op organisatoren van evenementen. De hele sector ontvangt rake klappen en dat geldt ook voor ons. Hierdoor vragen we je om je ticket te bewaren voor de nieuwe datum, zodat jij dan kunt genieten en wij tegelijkertijd ook in de toekomst mooie events voor je kunnen blijven organiseren. Mocht je desondanks toch je geld terug willen, stuur dan voor 22 augustus 2020 een mailtje naar info@debontewever.nl met daarin je ordernummer. Kaarten gekocht aan de kassa van De Bonte Wever kunnen daar retour worden gebracht.

Heb je je kaarten gekocht via www.AB-bookings.nl of paylogic? Neem dan contact met hen op via info@ab-booking.nl


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 13 maart 2021
Aanvang:15.45 uur
Zaal open:15.00 uur
Ticket prijzen
Early bird:€ 21,00 UITVERKOCHT
Normaal:€ 26,00
Avondkassa:€ 31,00
Groepsticket (vanaf 10 pers.):€ 23,50

Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten.

Zaalopstelling: Staan- en zitplaatsen (niet te reserveren)

Bestel tickets