0592-356 000

Meer informatie of reserveren?

0592-303 777

Caféstraat

Onze gezellige Caféstraat herbergt diverse bars voor een hapje en een drankje. Vier feest in één van onze sfeervolle cafés of speel darts, biljart en geniet van avondentertainment op één van de terrassen. Dé plek om te ontmoeten voor een bedrijfsborrel, netwerkbijeenkomst of gewoon gezellig met vrienden! Voor groepen zijn de cafés semi besloten te reserveren. De namen van de cafés spreken voor zich:

Motorcafé
Passend bij Assen TT stad, uw drankje nuttigen onder toeziend oog van Valentino Rossi. Dit modern ingerichte café, voorzien van diverse zitjes en een ruime bar, is voor besloten partijen geschikt voor circa 100 personen.

Bierstube
Het Oostenrijkse skihut-gevoel krijgt u in de knusse Bierstube. De sfeervolle zitjes in de biervaten, maken dit café zeer geschikt voor een ongedwongen avondje gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Dit café is voor besloten partijen geschikt voor circa 60 personen.

Scheepsbar
Dit sfeervolle ‘schip’, voorzien van een ruime bar en meerdere kleine zitjes, is besloten geschikt voor circa 40 personen.

Grand Café
Het Grand Café is een sfeervolle ruimte voorzien van eigen bar en terras. De perfecte locatie voor de afsluitende borrel, receptie, sponsorbijeenkomst, jubileum en of (bedrijfs)feest.

Arrangementen