0592-356 000

Kids & Junior Fitness elke woensdag!

Kids & Junior Fitness

Wist je dat wij groepslessen voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar organiseren? 

Onder begeleiding van een fitnessinstructeur worden verschillende vormen van fitnesstraining in de groepslesruimte uitgevoerd, gericht op de algehele conditie en plezier in bewegen. De lessen bestaan uit een circuit van fitnessoefeningen met diverse attributen, zoals pionnetjes, speedladders, elastieken en dumbbells. Leuke spellen zoals trefbal en ‘de vloer is lava’ worden ook geïntegreerd. 

De inschrijving voor het sportabonnement verloopt bij het fitnesscentrum. Daarna dien je je deelname aan een les vooraf online te reserveren via de onderstaande buttons. Voor al onze Kids & Junior lessen gelden maximum aantallen.

Kids Fitness (8 t/m 11 jaar) op woensdag van 15.30 – 16.15 uur

Junior Fitness (12 t/m 15 jaar) op woensdag van 16.15 – 17.00 uur

Tarieven*

Kids & Junior sportabonnement € 19,95 p.m. (1 maal een groepsles per week)

Kids & Junior Extra sportabonnement € 34,95 p.m. (1 maal een groepsles & 1 maal toegang tot het zwemparadijs in dezelfde week)

* Voor de bovenstaande abonnementsvormen gelden de standaard voorwaarden voor sportabonnementen. De enige uitzondering hierop is dat er geen inschrijfgeld in rekening wordt gebracht. Bovendien kan het sportabonnement maandelijks worden opgezegd met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Reserveer je les