0592-356 000

Fitnessdieet vrouw

Als je wilt afvallen, is naast voldoende beweging, de juiste voeding van belang. Stel je voor je staat vijf keer per week te zwoegen in de sportschool, maar je trekt iedere avond een zak chips open. Dan is de kans klein dat het sporten nog zorgt voor vetverbanding. Daarom is het slim om een fitnessdieet aan te houden. Hiervoor zou je bijvoorbeeld een voedingsconsulent kunnen raadplegen. Want een fitnessdieet is pas effectief, als het is afgestemd op jouw energieverbruik en sportdoelstellingen.

Fitnessdieet vrouw voor afvallen vs. Fitnessdieet vrouw voor spiermassa

Als het jouw doel is om af te vallen, gebruik je een heel ander fitnessdieet dan wanneer je graag spiermassa wil opbouwen. Om af te vallen zou je bijvoorbeeld al kleine dingen kunnen aanpassen, zoals geen suiker in de koffie. Producten die je moet proberen te vermijden zijn zogenoemde lege calorieën, dit zijn producten die wel de nodige kilocalorieën leveren, maar geen nuttige stoffen.

Ben jij van plan om spierballen te kweken? Dan zou je net zoals Popeye altijd spinazie kunnen eten. Maar dit werkt natuurlijk niet zo snel en goed als in de tekenfilm. Wat wel goed werkt is om ervoor te zorgen dat je zo’n 200-500 kcal boven de ADH binnenkrijgt. Wel is het van belang om de deze kcal dankzij de juiste voeding binnenkrijgt.

Voedingsconsulentie bij de Bonte Wever

Naast dat je bij de Bonte Wever kunt sporten, is het tevens mogelijk om hulp te krijgen van een voedingsconsulent. Hierdoor is het mogelijk om af te slanken en gezond en verantwoord te leren eten. Allereerst vindt een intake plaats, waarbij verschillende metingen en testen worden uitgevoerd. Naderhand wordt een voedingsanalyse uitgevoerd om onder andere jouw energiebehoefte in kaart te brengen. Op basis van jouw voedingsanalyse wordt een persoonlijk voedingsschema / fitnessdieet gemaakt. Tevens wordt een voedingslogboek gemaakt.

Sporten bij de Bonte Wever

Naast het hanteren van een fitnessdieet is het verstandig om veel te bewegen als je wilt afvallen. Bij de Bonte Wever is het mogelijk om te fitnessen met een ongedwongen sfeer, met aandacht en professionele begeleiding. De Bonte Wever biedt diverse uitgebreide all-in sportabonnementen aan. Hierbij horen verschillende sport- en relaxfaciliteiten, waaronder fitness, groepslessen, aquasporten, buitensporten en een abonnement bij de Bonte Wever geeft jou zelfs toegang tot een zwem- en saunaparadijs.

Sportpas aanvragen

Arrangementen

Beoordelingen door gasten