0592-356 000

Informatie bereikbaarheid 30 september

x

Hotel De Bonte Wever ontvangt Zilveren Zoover Award!

Hotel De Bonte Wever ontvangt Zilveren Zoover Award!
Hotel De Bonte Wever behoort met deze award tot één van de beste hotels in Nederland.

Op donderdag 10 januari 2019 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards 2018 uitgereikt. Hotel De Bonte Wever heeft hierbij een Zilveren Award gewonnen. Gedurende het hele jaar 2018 hebben vele vakantiegangers hun ervaringen gedeeld door middel van het plaatsen van een review.

De gast beoordeelde De Bonte Wever met een waarderingscijfer 8,4. Directeur Christa de Ruiter: “We zijn erg blij met deze hoge waardering van onze gasten. We doen iedere dag ons uiterste best om onze gasten de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Zilveren Zoover Award.”

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.