0592-356 000

 

Kinderactiviteiten

Kinderen zien genieten is het mooiste wat er is!

Animatie team
Binnen De Bonte Wever is een enthousiast team animatiemedewerkers aanwezig dat leuke indoor én outdoor activiteiten organiseert voor de kinderen. Deelname aan de activiteiten is over het algemeen inbegrepen bij uw arrangement. Er kan worden gekleurd, geknutseld en geverfd. Voor kinderen vanaf 13 jaar (met toestemming van de ouders) en voor volwassenen bieden we aan om te mozaïeken, wenskaarten te maken of te aquarelleren. Verder organiseren we Kids Disco, voorleesverhaaltjes, bowlingtoernooien en nog veel meer leuke activiteiten!

Billie Wever
Billie is onze vaste bewoner van het Wevershuis. Je kunt hem overal tegenkomen en hij haalt de gekste fratsen uit. Wil je alvast een kleurplaat kleuren van Billie? Neem deze mee als je komt en misschien krijg je wel iets leuks van Billie!

Overige voorzieningen voor kinderen
Binnen ons complex vindt u een zwembad (met peuterbad), mini golf (tijdens het zomerseizoen), glow in the dark bowling met bumpers, airhockey, tafeltennis, computerspellen, darts, tafelvoetbal, een Kidsjungle (speelterrein), een kinderhoek in het restaurant.

Arrangementen