0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Omgeving

Drenthe doet wat met je!
Hotel De Bonte Wever ligt in de provincie Drenthe. Op pad in de natuur, lekker buiten in actie. Fiets of struin door beekdal en bos. Maak leuke uitstapjes en proef volop cultuur. Drenthe geeft je alle ruimte om te genieten!

Volop natuur
Als er één provincie is waar natuur de ruimte krijgt… dan is het Drenthe wel. Er zijn maar liefst 3 nationale parken, waar je niet uitgekeken raakt en zo zijn er nog veel meer unieke natuurgebieden. Breng ook een bezoek aan een van de Drentse schaapskooien: een bijzondere belevenis.

Avontuurlijk fietsen
Meer dan 1700 kilometer fietspad ligt in Drenthe aan je voeten. Stap dus snel op voor een prachtige fietstocht. Er zijn bewegwijzerde routes, maar je kunt je ronde ook zelf uitstippelen met behulp van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. Kies een MTB parcours uit en maak een pittige veldrit door de bossen, de duinen en de modder.

Mysterieuze hunebedden
Wie Drenthe zegt, zegt hunebedden. En inderdaad sta je op je tocht door Drenthe vroeg of laat voor zo’n indrukwekkende reus uit de prehistorie. Mooi en mysterieus, deze oeroude graven. Meer dan 5000 jaar cultuur ligt in het Drentse landschap verborgen.

Evenementen in Drenthe
De Dutch TT is wereldberoemd en tegelijkertijd typisch Drents; een onvergetelijke happening. En zo zijn er nog veel meer bijzondere evenementen in Drenthe. Kijk op www.drenthe.nl voor een compleet overzicht.

Onvergetelijk dagje uit
Op expeditie in de jungle bij Wildlands Adventure Zoo, ontdek de klimbossen, achtbanen, turfschepen en piratenboten: er valt hier veel te beleven.

Verrassende winkels
Winkelen in Drenthe is verrassend. In één van de vijf levendige Drentse steden: Assen, Emmen, Coevorden, Hoogeveen of Meppel, slaag je gegarandeerd voor een nieuwe outfit. Hier vind je de grote ketens, maar ook leuke boetiekjes en verrassende souvenirwinkels. Maar breng ook eens een bezoek aan een gezellig brinkdorp en ga op zoek naar de bijzondere winkels; een antiekzaak, een kleine boekhandel, een mooie woonwinkel of een unieke speelgoedwinkel. Je zult verrast zijn door het mooie aanbod.

Wilt u meer informatie over Assen, kijk op ditisassen.nl
Wilt u meer informatie over Drenthe, kijk op drenthe.nl

@Bron: Drenthe.nl

Arrangementen