0592-356 000

Hotels For Trees

De in 2021 opgerichte stichting Hotels For Trees draagt bij aan een groenere hotelwereld. Voor iedere dag dat een gast ervoor kiest om de kamerschoonmaak over te slaan wordt er één nieuwe boom geplant. Met deze groene keuze wordt er direct een bijdrage geleverd aan bebossingsprojecten in zowel binnen- als buitenland. Sinds december 2021 mag De Bonte Wever zich hotelpartner noemen van de stichting.

Groene keuze 

Hotels For Trees zet besparingen op de kamerschoonmaak in om nieuwe bomen te planten. Gasten kiezen er zelf voor of ze een bijdrage willen leveren aan dit project. In alle hotelkamers van De Bonte Wever ligt een deurhanger van Hotels For Trees. Wanneer de deurhanger aan de deurklink van de kamer is opgehangen wordt de kamer op die dag overgeslagen voor de schoonmaak. Met deze keuze wordt er direct geïnvesteerd in bebossingsprojecten, want voor iedere dag dat een gast ervoor kiest de kamerschoonmaak over te slaan wordt er één boom geplant. Op www.hotelfortrees.com is iedere dag te zien hoeveel bomen er (opnieuw) zijn geplant.

Projecten 

Hotels for Trees zoekt samen met bebossingspartner Trees for All de bebossingsprojecten uit. De projecten zullen naarmate Hotels for Trees langer draait toenemen. Sommige zullen ook verdwijnen, omdat deze dankzij de gasten van aangesloten hotels zijn volgeplant. Bekijk de meest recente bebossingsprojecten op www.hotelfortrees.com.

Hoeveel bomen plant u tijdens uw verblijf?