0592-356 000

FAQ Covid 19: wij hanteren aangescherpte maatregelen tijdens je bezoek of verblijf. Meer informatie • Laatste update: 04-06-2021

x

FAQ Covid 19

Laatste update: 04-06-2021

Vrijwel al onze faciliteiten zijn geopend. Op deze pagina houden we je op de hoogte over de maatregelen rondom het Coronavirus en wat dit betekent voor De Bonte Wever. Zodra er wijzigingen zijn passen we uiteraard ons handelen aan en communiceren we dit op deze pagina. Indien je op korte termijn een reservering bij ons hebt staan en daar wijzigt iets in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 


Hotel

Het hotel is open en we ontvangen je graag. Je bent van harte welkom om heerlijk te overnachten in onze prachtige provincie. Je kunt bij ons terecht voor een compleet all-inclusive verblijf of een verblijf op basis van logies & ontbijt. De horeca binnen het hotel is geopend en ook onze terrassen zijn dagelijks geopend voor een heerlijk drankje. Al onze horecalocaties sluiten om 22.00 uur vanwege de huidige regelgeving vanuit de overheid.

Daarnaast kunnen hotelgasten ook weer gebruikmaken van het zwembad, fitnesscentrum, bowling en nog veel meer! Ons complex is groot met veel ruimte en uiteraard hanteren wij overal de noodzakelijke maatregelen vanuit het RIVM en de overheid.

Bowling, Kidsjungle & Animatie

De bowling & kidsjungle zijn alleen geopend voor onze hotelgasten. Reserveren voor de bowling kan uitsluitend tijdens het verblijf. Onze animatieruimte is ook weer open en het animatieteam staat weer voor je klaar met een afwisselend programma voor jong en oud! Ook alle binnen- en buitenspelactiviteiten als midgetgolf, jeu de boules, biljart en darts zijn gewoon in gebruik.

Caféstraat, Grand Café en hotellobby

In onze Caféstraat kunnen hotelgasten gebruikmaken van alle spelfaciliteiten zoals o.a. biljart en darts. Het naastgelegen Grand Café biedt de mogelijkheid om gezellig met elkaar een drankje te gebruiken. Live muziek is momenteel nog niet mogelijk, maar vanzelfsprekend verzorgen onze medewerkers achter de bar in het Grand Café wel voor de juiste (muzikale) sfeer. De overige cafés in de Caféstraat zijn momenteel gesloten.Daarnaast kunnen hotelgasten voor een hapje en drankje ook terecht in de hotellobby.

Fitness, baanzwemmen en aquasporten

Ons fitnesscentrum is weer open en het is dus weer mogelijk om te werken aan je eigen individuele fitnessprogramma of mee te doen aan een groepsles. Zie alle info HIER. Vanaf 5 juni worden alle abonnementen weer geactiveerd.

Ook hotelgasten zijn van harte welkom om deel te nemen aan een sportsessie. Een overzicht van de tijden waarop dit kan is af te halen bij zowel de hotelreceptie als de centrale receptie. Opgeven voor een les of tijdslot kan tijdens je verblijf bij de centrale receptie.

Restaurants

Restaurant Flinck is momenteel alleen geopend voor hotelgasten voor het ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk treffen we alle noodzakelijke maatregelen om dit zo veilig mogelijk aan te kunnen bieden. Per kamer geldt er een maximum van 4 personen per tafel.

De Bonte Brink is momenteel gesloten.

Restaurant Dapper is alleen toegankelijk voor hotelgasten voor een hapje, drankje en diner. We hebben een nieuwe kaart dus deze kunnen hotelgasten direct komen proeven.

Schoonheidssalon (Beauty & Wellness)

Onze schoonheidssalon is weer voor iedereen geopend en je bent weer van harte welkom voor een heerlijke, ontspannende behandeling. Maak snel een afspraak via 0592-303700. Voor meer informatie en een overzicht van de behandeling klik HIER.

Zakelijke bijeenkomsten & vergaderingen

Uiteraard ben je ook weer van harte welkom voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering of meeting! Ons complex is groot met veel ruimte en uiteraard hanteren wij overal de noodzakelijke maatregelen vanuit het RIVM en de overheid om jouw bijeenkomst veilig te laten verlopen. Neem gerust even contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken via 0592 303777 of reserveringen@debontewever.nl.

Zwembad

Het subtropisch zwemparadijs is weer voor iedereen geopend! Wel is het noodzakelijk een kaartje te reserveren. Kijk voor de beschikbare tijdsblokken en reserveren HIER. Hotelgasten kunnen van meerdere tijdsblokken gebruikmaken tijdens je verblijf. Je hoeft/ kunt hiervoor niet reserveren. Entreetickets per tijdsblok kun je ophalen tijdens je verblijf bij de receptie. Meer informatie over de openingstijden kun je vinden bij de recepties.

Abonnementhouders kunnen een toegangskaartje halen bij de centrale receptie. Vanaf 5 juni zijn de aquasporten en het baanzwemmen weer in de binnenbaden. Abonnementen worden vanaf 5 juni weer geactiveerd. Abonnementhouders zullen persoonlijk worden bericht over de wijzigingen.

De zwemlessen zijn al weer enige tijd geleden opgestart. Meer info vind je HIER

 


Informatie Covid-19 maatregelen
Gedurende je bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.