0592-356 000

Corona update

Laatste update: 12-01-2021

Vanwege de huidige lockdown is ons hotel tot en met 9 februari alleen geopend op basis van logies. Alle andere faciliteiten zijn gesloten. Wij serveren deze periode dus geen eten en drinken en er is geen roomservice. Wel is het mogelijk om een ontbijtbox af te halen en kun je ’s avonds gebruik maken van de afhaal van ons à la carte restaurant. Klik HIER voor de afhaalkaart. Op de kamer zijn koffie en thee faciliteiten aanwezig.

Wij hopen oprecht je zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Nb. Zodra er wijzigingen zijn passen we uiteraard ons handelen aan en communiceren we dit op deze pagina.

Hotel

Indien je een reservering bij ons hebt staan in de periode t/m 9 februari nemen we één dezer dagen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Boekingen in de genoemde periode zijn kosteloos om te boeken. Dit zijn nogal wat telefoontjes die we moeten plegen en we doen dit op volgorde van aankomstdatum. We verzoeken je vriendelijk om dit contact af te wachten, zodat we zo snel mogelijk een ieder kunnen helpen met een correcte afhandeling.

Indien je niet rechtstreeks bij ons hebt gereserveerd, maar bij Voordeeluitjes dien je je te wenden tot Voordeeluitjes. Zij zullen je verder helpen en daar kunnen andere voorwaarden gelden dan bij ons.

Over reserveringen na 9 februari 2021 kunnen wij nog geen uitspraken doen aangezien we niet weten welke maatregelen op dat moment van kracht zijn. Zodra hier nieuws over is passen wij uiteraard ons handelen en informatie hier op aan.

NB. Je kunt deze periode wel bij ons terecht op basis van logies, waarbij er koffie en thee faciliteiten op de kamer aanwezig zijn. Ook is het mogelijk om een ontbijtbox af te halen en kun je ’s avonds gebruik maken van de afhaal van ons à la carte restaurant.

Sport & Zwembad

Sportscholen en zwembaden moeten helaas ook gesloten blijven. Dit houdt in dat het fitnesscentrum dicht is, er geen groepslessen zijn en ook de aquasporten en baanzwemmen niet mogelijk zijn. Indien je een abonnement van ons hebt bevriezen we deze. Meer informatie hierover ontvang je per mail. Als je gebruikt maakt van een knipkaart verlengen we de geldigheidsperiode gelijk aan de tijd dat we gesloten zijn.

Zwemlessen gaan uiteraard ook niet door. Zodra deze weer opgestart wordt nemen we uiteraard contact op.

Beauty & Wellness

Afspraken bij onze schoonheidsspecialisten komen te vervallen. We nemen contact met je op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Zakelijke bijeenkomsten & vergaderingen

Vergaderingen, trainingen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn op dit moment even niet mogelijk. We nemen contact op indien je een reservering bij ons hebt uitstaan. Daarnaast zijn wij ook tijdens de Lockdown gewoon bereikbaar voor informatie voor een latere periode. Wil je weten of jouw bijeenkomst straks bij ons mogelijk is? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of reserveringen@debontewever.nl.