0592-356 000

Corona update

Laatste update: 26-04-2021

Op deze pagina houden we je op de hoogte over de maatregelen rondom het Coronavirus en wat dit betekent voor De Bonte Wever. Zodra er wijzigingen zijn passen we uiteraard ons handelen aan en communiceren we dit op deze pagina.

De Lockdown blijft voorlopig van kracht. Indien je op korte termijn een reservering bij ons hebt staan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Hotel

Het hotel is open en we ontvangen je graag. Je bent ook nu van harte welkom om heerlijk te overnachten in onze prachtige provincie. Natuurlijk zorgen we indien gewenst voor een heerlijk ontbijt welke je dagelijks kunt afhalen bij de hotellobby. Ook dineren is op je kamer mogelijk, want je kunt eenvoudig je bestelling doorgeven vanaf onze kaart van ons a la carte restaurant. Al onze hotelkamers zijn sfeervol ingericht en bovendien kun je gebruikmaken van de koffie- en thee faciliteiten. Ga je erop uit? Dan kun je een gevulde lunchtas meenemen en bij de hotellobby alvast een koffie of thee To-Go. Daarnaast kun je ook weer gebruikmaken van de midgetgolfbaan, jeu de boules-baan en tafeltennis en is onze outdoor fitness geopend op basis van reserveren tijdens je verblijf. Ook kan je gebruik maken van ons buitenbad om lekker baantjes te zwemmen.

Door de versoepelingen zijn wij ook blij om te melden dat ons lobbyterras weer dagelijks geopend is van 12.00 tot 18.00 uur. Er is geen zelfbediening, maar bediening aan tafel.

Uiteraard werken wij met inachtneming van alle geldende maatregelen tegen het coronavirus. De huidige lockdown zorgt ervoor dat onze overige faciliteiten helaas voorlopig gesloten zijn.  


Restaurants

Zowel Restaurant Flinck als Dapper zijn helaas gesloten. Omdat stilzitten geen optie is hebben we wel de mogelijkheid om lekkere gerechten af te halen. Klik HIER voor meer informatie.

Sport & Zwembad

De zwemlessen, baanzwemmen en aquasporten zijn inmiddels weer opgestart. Voor alle andere activiteiten blijft het zwembad gesloten. Alle info vind je HIER.

Het fitnesscentrum blijft helaas gesloten. Indien je een abonnement van ons hebt bevriezen we deze. Meer informatie hierover ontvang je per mail. Als je gebruikt maakt van een knipkaart verlengen we de geldigheidsperiode gelijk aan de tijd dat we gesloten zijn.

Wij bieden wel leuke buitensportactiviteiten aan. Kijk HIER voor meer informatie.

Beauty & Wellness

Onze schoonheidssalon is weer geopend en ben je weer van harte welkom voor een heerlijke, ontspannende behandeling. Maak snel een afspraak via 0592-303700. Voor meer informatie en een overzicht van de behandeling klik hier.

Zakelijke bijeenkomsten & vergaderingen

Wil je weten of wat er mogelijk is qua zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen enz? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of reserveringen@debontewever.nl.