0592-356 000

Corona update

Laatste update: 03-03-2021

Op deze pagina houden we je op de hoogte over de maatregelen rondom het Coronavirus en wat dit betekent voor De Bonte Wever. Zodra er wijzigingen zijn passen we uiteraard ons handelen aan en communiceren we dit op deze pagina.

De Lockdown is inmiddels verlengd naar 15 maart. Indien je een reservering bij ons had staan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Hotel

Ons hotel is geopend en je bent ook nu van harte welkom in om heerlijk te overnachten in onze prachtige provincie. We hebben onze ruime en luxe kamertypes heringericht met een extra tafel en stoelen zodat je op je kamer comfortabel kunt genieten van een heerlijke ontbijt of diner.

Het ontbijt bestel je vooraf en haal je ‘s ochtends af bij de speciale afhaalbalie nabij de receptie. Gedurende de dag en avond kun je hier ook (tegen betaling) terecht voor het afhalen van bijvoorbeeld een snack of drankje welke je op de kamer of onderweg kunt nuttigen. Hier kun je ook terecht voor een lunch-to-go. Dineren kan door te bestellen van de (afhaal)kaart van ons à la carte restaurant Dapper. Dit wordt vervolgens bezorgd tot aan je kamerdeur. Goed om te weten dat al onze kamers zijn voorzien van koffie en thee faciliteiten.

In Drenthe vind je rust en ruimte en er zijn ook nu volop mogelijkheden om eropuit te gaan. De Bonte Wever ligt mooi centraal en vanuit hier ben je in mum van tijd onderweg op of naar een heerlijke fiets- en wandelroute in de prachtige natuur. Geen fiets meegenomen? Geen punt, die verhuren we namelijk ook gewoon! Kijk alvast op www.drenthe.nl voor inspiratie of haal een gratis route op bij onze receptie, waar je overigens altijd terecht kunt voor al je vragen!

Uiteraard werken wij met inachtneming van alle geldende maatregelen tegen het coronavirus. De huidige lockdown zorgt ervoor dat onze overige faciliteiten helaas gesloten zijn tot in elke geval 15 maart (m.u.v. onze schoonheidssalon).  

Restaurants

Zowel Restaurant Flinck als Dapper zijn helaas gesloten. Omdat stilzitten geen optie is hebben we wel de mogelijkheid om lekkere gerechten af te halen. Klik HIER voor meer informatie.

Sport & Zwembad

Sportscholen en zwembaden moeten helaas ook gesloten blijven. Dit houdt in dat het fitnesscentrum dicht is, er geen groepslessen zijn en ook de aquasporten en baanzwemmen niet mogelijk zijn. Indien je een abonnement van ons hebt bevriezen we deze. Meer informatie hierover ontvang je per mail. Als je gebruikt maakt van een knipkaart verlengen we de geldigheidsperiode gelijk aan de tijd dat we gesloten zijn.

Zwemlessen gaan uiteraard ook niet door. Zodra deze weer opgestart wordt nemen we uiteraard contact op.

Beauty & Wellness

Onze schoonheidssalon is weer geopend en ben je weer van harte welkom voor een heerlijke, ontspannende behandeling. Maak snel een afspraak via 0592-303700. Voor meer informatie en een overzicht van de behandeling klik hier.

Zakelijke bijeenkomsten & vergaderingen

Vergaderingen, trainingen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn op dit moment even niet mogelijk. We nemen contact op indien je een reservering bij ons hebt uitstaan. Daarnaast zijn wij ook tijdens de Lockdown gewoon bereikbaar voor informatie voor een latere periode. Wil je weten of jouw bijeenkomst straks bij ons mogelijk is? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of reserveringen@debontewever.nl.