0592-356 000

Corona update

Update 18-11-2020

Uiteraard doen wij er alles aan om te voldoen aan alle richtlijnen en maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus. Op deze pagina vind je beknopt de meest actuele informatie over onze faciliteiten. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen we ons handelen hierop aanpassen.

Hotel
Het hotel is open en als hotelgast kun je bij ons terecht voor een compleet all-inclusive verblijf. De horeca binnen het hotel mag open zijn voor gasten van het hotel. Ook de 30-personen per ruimte geldt niet voor hotels. Wij zijn een groot complex met veel ruimte en uiteraard hanteren wij overal de overige noodzakelijke maatregelen.

Onze All-inclusive
Het zwemparadijs is open voor onze hotelgasten. Ook Restaurant Flinck is open voor hotelgasten en aangepast naar de maatregelen (zie ook hieronder), een hapje en drankje staat op je te wachten in de hotellobby, Dapper of hotelbar het Grand Café in de Caféstraat. Onze Caféstraat is niet gesloten, het Grand Café biedt u iedere avond de mogelijkheid om gezellig met elkaar een drankje te gebruiken. Live muziek is niet aanwezig. Momenteel is het vanuit de overheid nog niet toegestaan om een dansvloer te openen en ligt er een verbod op feestcafés. Vanzelfsprekend verzorgen onze collega’s achter de bar wel voor de juiste (muzikale) sfeer.

Geen alcoholische drankjes na 20.00 uur
Vanwege de maatregelen mogen we op last van de overheid helaas geen alcoholische drankjes meer schenken na 20.00 uur. Wel mogen we de barren open houden tot reguliere sluitingstijd en dat doen we dan ook.

Naast lekker zwemmen kun je deelnemen aan diverse aquasporten, baanzwemmen, individueel sporten en deelnemen aan de groepslessen in ons professionele fitnesscentrum en zijn de buitenspelactiviteiten zoals midgetgolf, jeu de boules en tafeltennis in gebruik. Binnen in de Caféstraat vindt u diverse spelautomaten en de faciliteiten om te biljarten, sjoelen en darten. Ook hebben we een compleet vernieuwd recreatieprogramma geschreven welke gedurende de dag ruime keuze biedt uit activiteiten, quizzen, knutselprogramma’s, workshops en meer. Onze bowling is geopend, dus reserveer een baan en ga de competitie aan. De kids vermaken zich met klimmen en klauteren in de Kidsjungle.

In Drenthe is rust, ruimte en zijn volop mooie plekjes te ontdekken dus er is altijd iets te doen. Natuurlijk kun je er lekker op uit en als je zelf geen fiets mee wilt nemen, kun je die bij ons huren tegen voordelige tarieven. Er liggen mooie routekaarten voor je klaar bij de receptie!

Restaurants
Buffetrestaurant Flinck is voor hotelgasten open voor zowel ontbijt, lunch als diner. Natuurlijk treffen we alle noodzakelijke maatregelen om onze buffetten zo veilig mogelijk aan te kunnen bieden. Per kamer wordt een tafel gereserveerd met een maximum van 4 personen per tafel.

De Bonte Brink is gesloten, maar in plaats hiervan kun je als hotelgast in Dapper terecht voor een hapje of een drankje.

Zwembad & Sauna
Het zwembad is geopend, wel hebben we te maken met beperkte toegang waardoor we werken met tijdsblokken en per tijdsblok zijn een  beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Vooraf een ticket bestellen via onze website is noodzakelijk. Hotelgasten hoeven vooraf geen kaarten te bestellen, maar kunnen deze ter plaatse ophalen bij de receptie. Meer informatie vind je HIER.

Sportleden zijn welkom volgens rooster. In het zwembad wordt gewerkt met tijdsblokken. Je kunt voorafgaand aan je bezoek een ticket halen bij de centrale receptie op vertoon van je abonnementspas, waarbij vol is vol geldt en natuurlijk als dit onderdeel is van je abonnement. Het reserveren van een tijdsblok is niet mogelijk.

De saunafaciliteiten zijn helaas gesloten. Denk er ook aan dat we geen eten kunnen verkopen. Dit geldt zowel in het zwembad als bijvoorbeeld De Bonte Brink.

Fitness en groepslessen
Ons fitnesscentrum is open. Uiteraard met een aantal spelregels om het voor iedereen zo veilig en prettig mogelijk te maken. Alle informatie over onze fitnessmogelijkheden lees je HIER. Zie ook houd er rekening mee dat je nu online dient te reserveren. Groepslessen kunnen helaas t/m 18 november geen doorgang vinden, maar worden vanaf 19 november weer opgestart volgens rooster. .

Schoonheidssalon
Onze schoonheidsspecialistes zijn inmiddels weer aan de slag en sinds dit voorjaar doen ze dat vanuit een spiksplinternieuwe Beauty & Welness. Uiteraard wordt gewerkt met een strikt protocol waarbij veiligheid en hygiëne voorop staan, dus maak gerust een afspraak! Klik HIER voor alle informatie en de openingsaanbieding!

Bowling / Kidsjungle
De bowling & kidsjungle zijn geopend voor onze hotelgasten. Zodra we zicht hebben op wanneer gasten die niet in het hotel verblijven hier weer terecht kunnen melden we dit uiteraard.

Dagarrangementen
We bieden normaliter diverse arrangementen aan waarbij bijvoorbeeld een bezoek aan het zwem- en saunaparadijs of de bowling of gecombineerd kan worden met een overheerlijk diner in één van onze restaurants. Op dit moment is dit helaas niet mogelijk.

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes ( i.c.m. bowlen of zwemmen) zijn helaas momenteel niet te reserveren.

Zakelijke bijeenkomsten
Vergaderingen, trainingen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn beperkt mogelijk. Uiteraard houden wij bij alle bijeenkomsten rekening met de veiligheidsrichtlijnen. Wij beschikken over een breed scala aan zalen in een groot complex waardoor er altijd een ruimte te vinden is die past bij je wensen. Wil je weten of jouw bijeenkomst bij ons mogelijk is? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of reserveringen@debontewever.nl.

Evenementen
Een deel van onze evenementen hebben we moeten verplaatsen of annuleren. Ticketkopers hebben in dit geval een mail gehad. Kijk voor alle informatie HIER.

Mondkapjes
De overheid heeft een dringend advies tot het dragen van mondkapjes gegeven. Wij ondersteunen dit en vandaar dat onze medewerkers dit op nagenoeg alle locaties in het pand dit ook doen. Als gast van De Bonte Wever kunnen we je wel aanraden dit ook te doen, echter verplichten we dit niet. Indien je een mondkapje nodig hebt kun je deze kopen bij onze recepties.

Algemene Covid-19 maatregelen

Tot slot benoemen we graag dat veiligheid, hygiëne en gezondheid bij ons op de eerste plaats staan voor zowel onze gasten als medewerkers. Wij doen er alles aan om ons te houden aan de gevraagde maatregelen vanuit RIVM en overheid en vragen onze gasten hetzelfde te doen. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen. Wanneer jij of je huisgenoten gezondheidsklachten (verkouden, hoesten, koorts enz.) hebben; blijf thuis!

Samen maken we er een fijn verblijf van!