0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x

FAQ Covid 19

MAATREGELEN VANAF 25 SEPTEMBER

Vanaf 25 september nemen we afscheid van de verplichte 1,5 meter maatregel en is er weer veel meer mogelijk. Hierdoor kan de horeca weer volledig open en zijn evenementen weer toegestaan. Vanaf deze datum is er in alle horeca en bij evenementen alleen toegang mogelijk met het coronatoegangsbewijs* voor iedereen vanaf 13 jaar, i.c.m. een legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs)

Wat betekent dit voor uw bezoek aan De Bonte Wever?

U heeft vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs, i.c.m. een legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs), nodig voor het volgende:

U heeft geen coronatoegangsbewijs nodig als u ons bezoekt voor:

De sluitingstijd voor al onze horeca blijft 00.00 uur. Dit geldt ook tijdens onze evenementen. De Caféstraat is vanaf 25 september weer volledig geopend en er zal weer dagelijks livemuziek aanwezig zijn.

*Op vertoon van één van de hieronder genoemde coronatoegangsbewijzen verkrijgt u toegang tot De Bonte Wever:

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Bovenstaande informatie kan nog worden aangepast en/of gewijzigd en zal nog verder worden aangevuld. Houdt dus regelmatig deze site in de gaten voor de meest actuele info.


MAATREGELEN TOT 25 SEPTEMBER

Vrijwel al onze faciliteiten zijn geopend, en vervalt bijvoorbeeld de mondkapjesplicht en is er steeds meer mogelijk qua horeca. Binnen De Bonte Wever werken we niet met toegangsbewijzen/testen, maar blijven we de 1,5 meter maatregel hanteren. Lees hieronder de info waar je nog wel even rekening moet houden.

Nb. Indien je een hotelreservering bij ons hebt staan en mochten de geldende maatregelen hier in het bijzonder invloed op hebben dan zullen we contact met je opnemen.


Hotel

Het hotel is open en we ontvangen je graag. Je bent van harte welkom om heerlijk te overnachten in onze prachtige provincie. Je kunt bij ons terecht voor een compleet all-inclusive verblijf of een verblijf op basis van logies & ontbijt. Daarnaast kunnen hotelgasten ook weer gebruikmaken van het zwembad, fitnesscentrum, bowling en nog veel meer! Ons complex is groot met veel ruimte en uiteraard hanteren wij overal de noodzakelijke maatregelen vanuit het RIVM en de overheid.

Bowling, Kidsjungle & Animatie

De bowling & kidsjungle zijn alleen geopend voor onze hotelgasten. Reserveren voor de bowling kan uitsluitend tijdens het verblijf. Onze animatieruimte is ook weer open en het animatieteam staat weer voor je klaar met een afwisselend programma voor jong en oud! Ook alle binnen- en buitenspelactiviteiten als midgetgolf, jeu de boules, biljart en darts zijn gewoon in gebruik.

Caféstraat, Grand Café, Lobby en Brink

In onze Caféstraat kunnen hotelgasten gebruikmaken van alle spelfaciliteiten zoals o.a. biljart en darts. Het naastgelegen Grand Café biedt de mogelijkheid om gezellig met elkaar een drankje te gebruiken. Live muziek is momenteel nog niet mogelijk, maar vanzelfsprekend verzorgen onze medewerkers achter de bar in het Grand Café wel voor de juiste (muzikale) sfeer. De overige cafés in de Caféstraat zijn momenteel gesloten. De Brink, Lobby en Grand Café zijn open voor een lekker hapje en drankje.

Fitness, baanzwemmen en aquasporten

Ons fitnesscentrum is weer open en het is dus weer mogelijk om te werken aan je eigen individuele fitnessprogramma of mee te doen aan een groepsles. Zie alle info HIER. Alle abonnementen zijn inmiddels weer geactiveerd.

Ook hotelgasten zijn van harte welkom om deel te nemen aan een sportsessie. Een overzicht van de tijden waarop dit kan is af te halen bij zowel de hotelreceptie als de centrale receptie. Opgeven voor een les of tijdslot kan tijdens je verblijf bij de centrale receptie.

Restaurants

Restaurant Flinck is momenteel alleen geopend voor hotelgasten voor het ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk treffen we alle noodzakelijke maatregelen om dit zo veilig mogelijk aan te kunnen bieden.

Restaurant Dapper is weer voor iedereen geopend! We hebben een nieuwe kaart dus kan direct worden geproefd. Bekijk alle info HIER!

Schoonheidssalon (Beauty & Wellness)

Onze schoonheidssalon is weer voor iedereen geopend en je bent weer van harte welkom voor een heerlijke, ontspannende behandeling. Maak snel een afspraak via 0592-303700. Voor meer informatie en een overzicht van de behandeling klik HIER.

Zakelijke bijeenkomsten & vergaderingen

Uiteraard ben je ook weer van harte welkom voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering of meeting! Ons complex is groot met veel ruimte en uiteraard hanteren wij overal de noodzakelijke maatregelen vanuit het RIVM en de overheid om jouw bijeenkomst veilig te laten verlopen. Neem gerust even contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken via 0592 303777 of reserveringen@debontewever.nl.

Zwembad

Het subtropisch zwemparadijs is weer voor iedereen geopend! Wel is het noodzakelijk een kaartje te reserveren. Kijk voor de beschikbare tijdsblokken en voor reservering HIER. Als hotelgast is vooraf reserveren niet nodig, u kunt met uw faciliteitenpas onbeperkt gebruik gaan maken van het zwem- & saunaparadijs gedurende de tijdsblokken. Meer informatie over de openingstijden kunt u vinden bij de recepties.

Abonnementhouders kunnen een toegangskaartje halen bij de centrale receptie.

 


Informatie Covid-19 maatregelen
Gedurende je bezoek hanteren wij de richtlijnen die zijn gesteld vanuit het RIVM. Wij verzoeken je vriendelijk je aan alle maatregelen te houden voor jouw en onze veiligheid. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je vriendelijk dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen.