0592-356 000

Corona update

Update 1-6-2020

Nu de regels wat versoepeld zijn, zijn we hard aan de slag gegaan om te voldoen aan alle richtlijnen en vooral blij dat we weer gasten kunnen ontvangen. Uiteraard houden we bij alles wat we doen de veiligheid goed in de gaten en hanteren de maatregelen zoals door de overheid aangegeven. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen we ons handelen hierop aanpassen. 

Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over onze faciliteiten.

Hotel
Het hotel is open en hotelgasten kunnen weer bij ons terecht voor een compleet all inclusive verblijf in een geheel nieuwe stijl. Het zwemparadijs is weer open, de restaurants zijn aangepast naar de nieuwe maatregelen (zie ook hieronder), een drankje staat op je te wachten in de lobby of het Grand Café en natuurlijk staan er op gezette tijden lekkere snacks en lekkernijen klaar. Verder kun je deelnemen aan diverse aquasporten, baanzwemmen, outdoor fitnesslessen en zijn de buitenspelactiviteiten zoals midgetgolf, jeu de boules en tafeltennis in gebruik. Ook hebben we een compleet vernieuwd recreatieprogramma geschreven!

In Drenthe is rust, ruimte en zijn volop mooie plekjes te ontdekken dus er is altijd iets te doen. Natuurlijk kun je er lekker op uit en als je zelf geen fiets mee wilt nemen, kun je die bij ons huren tegen voordelige tarieven. Er liggen mooie routekaarten voor je klaar bij de receptie!

Zodra de richtlijnen het toelaten en het mogelijk is zullen we ook weer andere faciliteiten openen. Houdt hiervoor deze pagina goed in de gaten.

Zwembad & Sauna
Het zwemparadijs is geopend. Uiteraard staat veiligheid voorop en daarom hebben we een aantal spelregels ingevoerd. Zo kun je vooraf je kaartje bestellen en werken we met tijdsblokken om te voorkomen dat er teveel gasten tegelijkertijd komen. Alle info vind je HIER.

Als je te gast bent in ons hotel hebben we speciale tijdsblokken voor je gereserveerd. Hiervoor kun je een kaartje halen bij de centrale receptie en hoef je dus niet van tevoren te reserveren.

De zwemlessen starten we gefaseerd weer op. Een aantal groepen is inmiddels weer begonnen. Alle actuele info over zwemles vind je HIER.

Tot slot zijn we ook weer begonnen met aquasporten en baanzwemmen in de instructiebaden binnen.

Helaas mogen de saunafaciliteiten nog niet gebruikt worden en is de Bubbelbar in het zwembad is gesloten. Wel hebben we frisdrank- en snoepautomaten geplaatst, dus neem hiervoor contant geld mee indien je hier gebruik van wilt maken

Fitness en groepslessen
We zijn weer gestart met het aanbieden van outdoor fitness & groepslessen. Heerlijk sporten in de buitenlucht tijdens deze mooie periode van het jaar. Anders dan gewend nu wel met een aantal spelregels waar wij en jij je aan dient te houden. Lees alle informatie daarover HIER. Zie ook het lesrooster en houd rekening dat je nu online dient te reserveren en betalen voor je bezoek.

Goed om te benoemen is dat we de sportabonnementen nog steeds hebben bevroren, oftewel je betaalt momenteel geen abonnementsgeld en er wordt dus niets van je rekening afgeschreven.

Schoonheidssalon
Onze schoonheidsspecialistes zijn inmiddels weer aan de slag en sinds 12 mei doen ze dat vanuit een spiksplinternieuwe Beauty & Welness. Uiteraard wordt gewerkt met een strikt protocol waarbij veiligheid en hygiëne voorop staan, dus maak gerust een afspraak! Klik HIER voor alle informatie en de openingsaanbieding!

Restaurants
Restaurant Flinck is voorlopig alleen geopend voor hotelgasten voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant hebben we omgebouwd tot ruimste á la carte restaurant van Drenthe. Zo wordt tijdens het diner een 3-gangen keuzediner geserveerd met een dagelijks wisselende ruime keuze aan gerechten waardoor er altijd iets lekkers voor je tussen zit. Ook tijdens het ontbijt en de lunch zijn de buffetten vervangen voor meer service aan tafel. Per kamer wordt een tafel gereserveerd met een maximum van 4 personen per tafel.

De traditionele zondagsbrunch dopen we om tot een Brunch á la Carte en vindt vanaf 1 juni plaats in Restaurant Dapper of in een speciaal gecreëerd restaurant in één van onze zalen.

A la carte restaurant Dapper is weer open voor iedereen en je kan naast lunch en diner ook weer bij ons terecht kunt voor een lekkere borrel, High Tea, High Wine, High Beer en onze gloednieuwe zondagse Brunch á la Carte! Ook het terras is weer open en uiteraard kun je dan reserveren zodat je altijd van een plaatsje verzekerd bent. En als klap op de vuurpijl presenteert Dapper direct ook de overheerlijk nieuwe kaart! Bekijk hem alvast HIER 

De Bonte Brink is ’s middags geopend voor hotelgasten. Hier kan je een drankje doen en terecht voor snacks en ijsjes.

De cafés in onze Caféstraat blijven op dit moment nog gesloten. Zodra dit verandert melden we dit uiteraard.

Bowling
Vanaf 1 juni is de bowling weer geopend voor onze hotelgasten. Zodra we zicht hebben op wanneer gasten die niet in het hotel verblijven hier weer terecht kunnen melden we dit uiteraard.

Zakelijke bijeenkomsten
Sinds 1 juni zijn bijeenkomsten tot 30 personen weer toegestaan. Uiteraard ook hier met inachtneming van de veiligheidsrichtlijnen. Wij beschikken over een breed scala aan zalen in een groot complex waardoor er altijd een ruimte te vinden is die past bij uw wensen. Wil je weten of jou  bijeenkomst bij ons mogelijk is? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of reserveringen@debontewever.nl.

Afhalen
Sinds 1 juni is ons Restaurant Dapper weer geopend! Je kun weer de lekkerste gerechten bestellen van de vernieuwde afhaalkaart. Download de kaart HIER. Onze tijdelijke afhaalkaart is niet meer van toepassing.

Evenementen
Tot en met 1 september zijn evenementen niet toegestaan. Events die voor 1 september in onze agenda stonden hebben inmiddels bijna allemaal een nieuwe datum of daar wordt naar gezocht. Kijk voor alle informatie HIER.

Algemene Covid-19 maatregelen

Tot slot benoemen we graag dat veiligheid, hygiëne en gezondheid bij ons op de eerste plaats staan voor zowel onze gasten als medewerkers. Wij doen er alles aan om ons te houden aan de gevraagde maatregelen vanuit RIVM en overheid en vragen onze gasten hetzelfde te doen. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar u twijfels over heeft verzoeken wij je dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen. Wanneer jij of je huisgenoten gezondheidsklachten (verkouden, hoesten, koorts enz.) hebben; blijf thuis!

Samen maken we er een fijn verblijf van!