0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 27-11-2021

x

FAQ Covid 19

Onderstaande informatie kan nog worden aangepast en/of gewijzigd en zal waar nodig nog verder worden aangevuld. Houdt dus regelmatig deze pagina in de gaten voor de meest actuele info.


 

Op vertoon van één van de hieronder genoemde coronatoegangsbewijzen verkrijgt u toegang tot De Bonte Wever:

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs


Informatie hotelboekingen

Heeft u in periode van 27 november t/m 18 december een reservering bij ons staan? Dan zullen wij per ommegaande contact met u opnemen om de opties van uw reservering te bespreken. Wanneer u niet rechtstreeks bij ons heeft geboekt, maar bijvoorbeeld via Vakantieveilingen, TUI enz., dan verzoeken wij u om contact op te nemen met uw desbetreffende boekingspartnerp. Al onze horeca sluit om 17.00 uur. Uw ontbijt staat dagelijks voor u klaar in restaurant Flinck. Voor de lunch hebben wij een heerlijk Lunch to Go voor u klaar staan. Bestel de lekkerste dinergerechten van de kaart van restaurant Dapper. Het diner kan geserveerd worden tussen 17.00 en 21.00 uur en wordt door ons bezorgd tot aan de hotelkamer. De hotelkamers zijn ruim en voorzien van een gezellig zit/eethoek.

Informatie horeca / restaurants

Al onze locaties sluiten om 17.00 uur. Er is geen live-muziek in de avonduren.

Informatie over de zwem- en saunaparadijs en zwemlessen:  

For English click here: https://www.debontewever.nl/covid-19-information-swimming-lessons/

Informatie concerten Edwin Evers Band

Wij zijn op dit moment nog druk in overleg met de band over een alternatieve datum voor de concerten van 19 en 20 november. Tickethouders hebben inmiddels een mail ontvangen met alle informatie.


Basisregels voor iedereen