0592-356 000

Corona update

Update 10-9-2020

Nu de regels wat versoepeld zijn, zijn we hard aan de slag gegaan om te voldoen aan alle richtlijnen en vooral blij dat we weer gasten kunnen ontvangen. Uiteraard houden we bij alles wat we doen de veiligheid goed in de gaten en hanteren de maatregelen zoals door de overheid aangegeven. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen we ons handelen hierop aanpassen. 

Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over onze faciliteiten.

Hotel
Het hotel is open en hotelgasten kunnen weer bij ons terecht voor een compleet all inclusive verblijf in een geheel nieuwe stijl. Het zwem- en saunaparadijs is open, de restaurants zijn aangepast naar de nieuwe maatregelen (zie ook hieronder), een hapje en drankje staat op je te wachten in de hotellobby, de Bonte Brink of hotelbar het Grand Café in de Caféstraat.  Onze Caféstraat is niet gesloten, het Grand Café biedt u iedere avond de mogelijkheid om gezellig met elkaar een drankje te gebruiken. Live muziek is niet aanwezig. Momenteel is het vanuit de overheid nog niet toegestaan om een dansvloer te openen en ligt er een verbod op feestcafés. Vanzelfsprekend verzorgen onze collega’s achter de bar wel voor de juiste (muzikale) sfeer. Verder kun je deelnemen aan diverse aquasporten, baanzwemmen,  fitnesslessen en zijn de buitenspelactiviteiten zoals midgetgolf, jeu de boules en tafeltennis in gebruik. Binnen in de Caféstraat vindt u diverse spelautomaten en de faciliteiten om te biljarten, sjoelen en darten. Ook hebben we een compleet vernieuwd recreatieprogramma geschreven welke gedurende de dag ruime keuze biedt uit activiteiten, quizzen, knutselprogramma’s, workshops en meer. Onze bowling is geopend, reserveer uw baan vanaf uw hotelkamer en ga de competitie aan. De kids vermaken zich met klimmen en klauteren in de Kidsjungle.

In Drenthe is rust, ruimte en zijn volop mooie plekjes te ontdekken dus er is altijd iets te doen. Natuurlijk kun je er lekker op uit en als je zelf geen fiets mee wilt nemen, kun je die bij ons huren tegen voordelige tarieven. Er liggen mooie routekaarten voor je klaar bij de receptie!

Zwembad & Sauna
Het zwemparadijs is geopend. Uiteraard staat veiligheid voorop en daarom hebben we een aantal spelregels ingevoerd. Zo kun je vooraf je kaartje bestellen en werken we met tijdsblokken om te voorkomen dat er teveel gasten tegelijkertijd komen. Alle info vind je HIER.

Als je te gast bent in ons hotel  kun je een kaartje halen bij de centrale receptie en hoef je dus niet van tevoren te reserveren.

De zwemlessen starten we gefaseerd weer op. Een aantal groepen is inmiddels weer begonnen. Alle actuele info over zwemles vind je HIER. De Ouder- en kindlessen starten weer vanaf 1 juli.

Tot slot zijn we ook weer begonnen met aquasporten en baanzwemmen in de instructiebaden binnen.

De saunafaciliteiten zijn vanaf 1 juli weer in gebruik en ook de drankjes zijn weer inbegrepen en verkrijgbaar!

Dagarrangementen
We bieden diverse arrangementen waarbij bijvoorbeeld een bezoek aan het zwem- en saunaparadijs of de bowling of gecombineerd kan worden met een overheerlijk diner in één van onze restaurants. Op zoek naar een leuk uitje? Klik HIER

Fitness en groepslessen
Ons fitnesscentrum is weer open. Uiteraard met een aantal spelregels om het voor iedereen zo veilig en prettig mogelijk te maken. Alle informatie over onze fitnessmogelijkheden lees je HIER. Zie ook het lesrooster en houd rekening dat je nu online dient te reserveren.

Schoonheidssalon
Onze schoonheidsspecialistes zijn inmiddels weer aan de slag en sinds 12 mei doen ze dat vanuit een spiksplinternieuwe Beauty & Welness. Uiteraard wordt gewerkt met een strikt protocol waarbij veiligheid en hygiëne voorop staan, dus maak gerust een afspraak! Klik HIER voor alle informatie en de openingsaanbieding!

Restaurants
Voor zowel het ontbijt, lunch als het diner bent u van harte welkom in Buffetrestaurant Flinck. Hier kunt u weer lekker uw eigen bord met favoriete gerechten opmaken, want we hebben weer buffetten! Om dit in deze tijd veilig te kunnen doen treffen we natuurlijk de noodzakelijke maatregelen. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Per kamer wordt een tafel gereserveerd met een maximum van 4 personen per tafel. Ook de brunch op zondag is weer te vinden in Flinck.

A la carte restaurant Dapper is weer open voor iedereen en je kan naast lunch en diner ook weer bij ons terecht kunt voor een High Tea, lekkere borrel of High Wine/Beer! Ook het terras is weer open en uiteraard kun je dan reserveren zodat je altijd van een plaatsje verzekerd bent. En als klap op de vuurpijl presenteert Dapper direct ook de overheerlijk nieuwe kaart! Bekijk hem alvast HIER 

De Bonte Brink is dagelijks geopend voor hotelgasten. Hier kan je een drankje doen en terecht voor snacks en ijsjes.

Onze Caféstraat is niet gesloten, het Grand Café biedt u iedere avond de mogelijkheid om gezellig met elkaar een drankje te gebruiken. Live muziek is niet aanwezig. Momenteel is het vanuit de overheid nog niet toegestaan om een dansvloer te openen en ligt er een verbod op feestcafés (de cafés in onze Caféstraat blijven op dit moment nog gesloten). Vanzelfsprekend verzorgen onze collega’s achter de bar wel voor de juiste (muzikale) sfeer.

Bowling / Kidsjungle
De bowling & kidsjungle weer geopend voor onze hotelgasten. Zodra we zicht hebben op wanneer gasten die niet in het hotel verblijven hier weer terecht kunnen melden we dit uiteraard.

Zakelijke bijeenkomsten
Vergaderingen, trainingen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn weer mogelijk. Uiteraard houden wij bij alle bijeenkomsten rekening met de veiligheidsrichtlijnen. Wij beschikken over een breed scala aan zalen in een groot complex waardoor er altijd een ruimte te vinden is die past bij je wensen. Wil je weten of jouw bijeenkomst bij ons mogelijk is? Neem gerust even contact op via 0592 303777 of info@debontewever.nl.

Evenementen

Een deel van onze evenementen hebben we moeten verplaatsen of annuleren. Ticketkopers hebben in dit geval een mail gehad. Kijk voor alle informatie HIER.

Algemene Covid-19 maatregelen

Tot slot benoemen we graag dat veiligheid, hygiëne en gezondheid bij ons op de eerste plaats staan voor zowel onze gasten als medewerkers. Wij doen er alles aan om ons te houden aan de gevraagde maatregelen vanuit RIVM en overheid en vragen onze gasten hetzelfde te doen. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar u twijfels over heeft verzoeken wij je dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen. Wanneer jij of je huisgenoten gezondheidsklachten (verkouden, hoesten, koorts enz.) hebben; blijf thuis!

Samen maken we er een fijn verblijf van!