0592-356 000

Informatie bereikbaarheid 30 september

x

(UPDATE: WINNAAR BEKEND!) JARIG OP SCHRIKKELDAG? WIN JE ULTIEME VERJAARDAGSFUIF!

UPDATE:

De winnaar is bekend! Lars Westerman uit Veendam mag bij ons zijn 5de schrikkelverjaardag / 20ste verjaardag vieren! Alvast een hele fijne verjaardagsfuif toegewenst!!

 

Het is 2020, schrikkeljaar en dus is het 29 februari schrikkeldag. Nu zaten wij te denken; je zal geboren zijn op die dag, dan kun je dus slechts eens in de vier jaar ECHT je verjaardag vieren. Als organisatie waar feestvieren in ons DNA zit kunnen we het dan ook niet laten om daar iets mee te doen en daarom hebben we het volgende bedacht…

Wij stellen zaterdag 29 februari onze Scheepsbar beschikbaar voor jouw ultieme verjaardagsfuif! De hele avond heb je de beschikking over je eigen café in onze gezellige caféstraat zodat jij een mooi feestje kan vieren samen met 30 van je beste vrienden, familie, of… De eerste paar rondjes zijn voor ons en natuurlijk regelen we de hapjes. Kortom wij zijn op zoek naar iemand die jarig is op schrikkeldag en wel houdt van een feestje!

Ben je of ken je iemand die op 29 februari jarig is? Meld je voor 3 februari aan door een mailtje met je gegevens te sturen naar info@debontewever.nl en wie weet organiseren wij jouw ultieme verjaardagsfuif! Uit alle inzendingen kiezen we één winnaar. Uiteraard vragen we je van tevoren wel even te legitimeren zodat we zeker weten dat deze fantastische prijs naar iemand gaat die echt op 29 februari jarig is 😉. Let op; minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Niet jarig op schrikkeldag, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden die we bieden om bijvoorbeeld je verjaardag, jubileum, trouwdag of…. te vieren? Wij hebben vele mogelijkheden waaronder avondarrangementen, themafeesten, je eigen café, dineropties, etc. Neem eens een kijkje op www.debontewever.nl/feest of bel 0592356000 of maak een afspraak voor een rondleiding!