0592-356 000

Moederdag

Zondag 14 mei is het Moederdag en dus de tijd om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten! Trakteer haar op een heerlijke brunch of high tea bij De Bonte Wever! Speciaal op deze dag pakken we uit met de brunch! Zo geniet je van heerlijke broodjes, warme- en koude gerechten, bijgerechten en genoeg lekkers voor kleine kinderen! Tijdens de high tea serveren we verschillende zoete en hartige lekkernijen! Moederdag vier je bij De Bonte Wever!

Flincke Moederdagbrunch

BrunchDessert

Trakteer je moeder op een Flincke verrassing! Een keur aan warme en koude gerechten, hapjes, kindergerechten en een overheerlijk dessertbuffet staan voor je klaar. Een brunch bij Flinck is genieten geblazen voor de hele familie! Eenmaal binnen in ons restaurant ervaar je meteen de sfeervolle setting, je wordt warm onthaald en kunt meteen beginnen met genieten. De brunch is inclusief drankjes: koffie/thee, zuivel, sappen, frisdranken, bier en wijn.

Tijd: 12.00 – 14.30 uur

Tarief
Volwassenen  € 27,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar  € 16,50
Kinderen t/m 3 jaar  gratis

Reserveer hier


Moederdag High Tea

High Tea

Een High Tea past heel goed bij Moederdag! Neem je moeder mee naar ons restaurant Dapper waar we een High Tea serveren met allerlei zoete lekkernijen (waaronder bijvoorbeeld macarons, fudge soesjes, etc.), vers fruit, mini sandwiches, scones en hartige bladerdeeg hapjes in een sfeervolle setting.

Tijd: vanaf 14.00 uur

Tarief € 27,50

 

Reserveren via: 0592 356 000 //dapper@debontewever.nl