0592-356 000

Nieuwbouw De Bonte Wever ingericht door Assense onderneming; Oving Interieur

Deze week heeft De Bonte Wever een overeenkomst getekend met Oving Interieur voor de totale inrichting van de uitbreiding.

Het viersterrenhotel, sport-, evenementen- en uitgaanscentrum in Assen ondergaat momenteel een grote metamorfose. Er is reeds gestart met de bouw van 80 nieuwe hotelkamers en zodra de sloop van de oude ijsbaan is afgerond volgt de bouw van onder andere een nieuwe entree, restaurants, een congrescentrum, een nieuw lobby en een Grand Café. De Bonte Wever boort daarmee nieuwe markten aan en breidt uit op de al voor haar bestaande markten op het gebied van leisure en evenementen.

Oving Interieur is een projectinrichter uit Assen die de hospitalitymarkt goed begrijpt. Zij hebben meerdere vergelijkbare projecten ingericht en weten wat er speelt binnen deze markt. Door zich op te stellen als adviseur en partner van De Bonte Wever is er gezocht naar de ideale combinatie van landscaping, routing, segmentatie, signing, verlichting en geschikt horecameubilair om op die manier een totaalbeleving te creëren. Het creatieve brein achter het interieurontwerp is Coos Scheringa van Studio@Oving. ‘’Wij hebben ons uiterste best gedaan om in onze studio een ontwerp te maken wat aan alle wensen van De Bonte Wever voldeed en daarbij rekening houdend met de doelgroep. Wij zijn dan ook erg blij dat dit ontwerp heeft geleid tot ons partnership met De Bonte Wever en gaan met veel enthousiasme de inrichting realiseren.’’

Christa de Ruiter, algemeen directeur van De Bonte Wever is zeer trots op het feit dat er overeenstemming met een bedrijf uit Assen is bereikt voor de inrichting van het complex. “Wij proberen in alles wat we doen onze omgeving, en de bedrijven in de omgeving, te betrekken bij onze bedrijfsvoering. Natuurlijk lukt het niet in alles om leveranciers uit Assen te kiezen, maar daar waar het kan en past bij ons bedrijf, geniet het altijd onze voorkeur. In Oving Interieur hebben wij een goede partner gevonden, zij snappen dat de hospitalitymarkt verandert en de gast andere behoeften heeft dan voorheen. Beleving is het toverwoord. Hetzelfde woord dat De Bonte Wever gebruikt en nastreeft in alles wat ze doet. Wij vinden het dan ook oprecht fantastisch dat Oving Interieur en
De Bonte Wever elkaar gevonden hebben in dit grootse project en hebben het volste vertrouwen erin dat we gezamenlijk komen tot een prachtig eindresultaat.”