0592-356 000

PaasBingo-Speurtocht

DePaasBingo-Speurtocht is helemaal uitverkocht! Wij wensen alle deelnemers alvast heel veel plezier.  Houd rekening met elkaar en volg de uitgestippelde route. Wijk niet af van jouw gereserveerde tijdsblok. Volg te allen tijde de instructies van de collega’s op. Uiteraard dient er rekening gehouden te worden met de algemene coronamaatregelen.


Maak deze Paasdagen onze leuke PaasBingo-Speurtocht met als start- en eindpunt De Bonte Wever. Geniet onderweg van de schitterende natuur in het Asserbos. Vind jij ook het gouden ei? Naast het gouden ei kun je ook op zoek naar de unieke Billie Happy Stones! Deze speurtocht is geschikt voor jong en oud.

De speurtocht duurt circa anderhalf uur. Je kunt een starttijd kiezen tussen 10.00 en 14.00 uur.  Per reservering ontvang je een goedgevulde tas met lekkers en diverse kortingsvouchers. En wie weet kom je Billie ook nog tegen…

Bij terugkeer kan je nog even genieten van een lekker drankje of verkoelend ijsje. Ook steken wij alvast de BBQ aan, dus neem ook gerust een lekkere vers bereide snack van de Big Green (Paas) Egg! Je vindt al dit lekkers bij het startpunt. (tegen betaling)

Tarieven:
Volwassenen € 5,00
Kinderen (3 t/m 12 jaar) € 1,00
Kinderen (t/m 2 jaar) Gratis

Minimaal één volwassene verplicht.

Per reservering ontvang je een goedgevulde tas met o.a. fruit voor onderweg, een voucher voor koffie/thee met donut voor de volwassenen en ranja voor de kinderen, een frisbee, puzzelboekje en nog veel meer! Tevens ontvangt elke deelnemer diverse kortingsvouchers voor o.a. de afhaal en schoonheidssalon.

Maak ook kans op prijzen met onze Instagram actie! Lees alle info op de flyer in de tas.

We houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen.