0592-356 000

Pilates assen

Wilt u graag Pilates volgen in Assen? Kom dan naar De Bonte Wever in Assen. Wij geven iedere week diverse groepslessen, waaronder pilates. Deze groepslessen zijn onderdeel van het abonnement dat u bij ons afneemt. Hoe vaak u een groepsles kunt volgen is afhankelijk van uw abonnement. Kiest u voor ons Feel Fit abonnement, dan mag u één keer per week een groepsles bij ons komen volgen. Als u kiest voor een Go Fit of Be Fit abonnement dan mag u onbeperkt groepslessen komen volgen, evenals onbeperkt trainen en aquasporten. Bij het Be Fit abonnement heeft u zelf onbeperkt toegang tot ons zwem- en saunaparadijs. Kies een passend abonnement en kom volg onze groepsles Pilates in Assen.

Wat is Pilates?

Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen.

Pilates is dus een training waarbij stabiliteit, ademhaling, houding, coördinatie en focus op lichaam en geest hét uitgangspunt is. Het doel is om een sterk en soepel lichaam te krijgen. Het gaat hierbij vooral om de een stabiele kern op te bouwen. Het geeft u meer kracht en balans, terwijl het ook nog eens het risico op blessures vermindert. Het beschermt de rug in het dagelijks leven en zorgt voor een goede houding.

Het hele lichaam wordt betrokken bij Pilates. Naast de oppervlakkige spieren worden ook dieper liggende spieren getraind. Vooral de spieren rondom de wervelkolom en de bekken worden versterkt.

 Volg Pilates in Assen

Twijfel dus niet langer en kom Pilates lessen volgen in Assen. Afhankelijk van uw abonnement kunt u één of meerdere groepslessen per week volgen. Heeft u nog vragen over onze abonnementen of wilt u graag hulp bij het kiezen van een geschikt abonnement? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bekijk onze tarieven en abonnementen

 

Arrangementen