0592-356 000

Reserveren

U reserveert onze kerstarrangementen eenvoudig via onze website.

Klik hier voor het reserveringsformulier.

Voor vragen, meer informatie of reserveringen kunt u ook bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Kerst 2019

Kerst vier je dit jaar gezellig in De Bonte Wever! Tijdens de feestdagen is er traditiegetrouw van alles te doen en te beleven bij ons. Lekker eten kan bij Restaurant Flinck tijdens het uitgebreide kerstdinerbuffet en de kerstbrunch of in Restaurant Dapper waarop eerste kerstdag een speciaal kerstmenu wordt geserveerd. Geen zin om twee dagen stil te zitten? Uiteraard is het zwem- en saunaparadijs gewoon geopend. Ga je voor een dagje kerst in De Bonte Wever? Dan kun je van al onze faciliteiten gebruik maken tegen één vast tarief, wel zo makkelijk!

Kerstarrangementen


Op deze pagina vind je alle los te boeken kerstarrangementen. Ben je op zoek naar meerdaagse all-inclusive hotelarrangementen? Klik dan even HIER.


Kerstbrunch in Restaurant Flinck

Op beide kerstdagen ben je in Restaurant Flinck welkom voor een uitgebreide brunch met een keur aan warme en koude gerechten en diverse lekkernijen waarvan een deel ter plekke in het zicht wordt bereid. Drankjes (koffie, thee, sappen, frisdranken, sappen, bier (Grolsch) en wijn) zijn inbegrepen in de prijs. Brunchen is mogelijk van 12.15 tot 14.30 uur.

 

Tarief Brunch
Volwassenen € 31,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 18,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
Reserveren

Kerstdinerbuffet in Flinck

Eerste en tweede kerstdag kun je in restaurant Flinck genieten van een uitgebreid dinerbuffet met een uitgebreide keuze aan warme en koude gerechten. Onze koks bereiden een deel ter plekke in het zicht en naast alle lekkernijen zijn drankjes uit het huisassortiment inbegrepen.

Het diner is te reserveren van 17.30 tot 20.00 uur of van 18.30 tot 21.00 uur (De gewenste tijd kies je tijdens het reserveren).

Tarief Dinerbuffet
Volwassenen € 42,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 25,00
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
Reserveren

Dagje Kerst bij De Bonte Wever

Met dit meest complete kerstarrangement heb je de hele dag toegang tot het zwem- en saunaparadijs, maak je gebruik van diverse spelactiviteiten in onze caféstraat en geniet je van een uitgebreide kerstbrunch of kerstdinerbuffet in restaurant Flinck. De drankjes bij het eten zijn inbegrepen, net als de drankjes in het zwembad. Voor De Bonte Brink ontvang je een voucher waarmee je tussendoor een belegd broodje, patatje, of snack kunt halen inclusief een drankje naar keuze.

Tarief incl. Brunch incl. Dinerbuffet
Volwassenen € 39,50 € 50,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 23,50 € 30,00
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis
Reserveren

Kerstdiner Restaurant Dapper

In ons à la carte restaurant Dapper serveren we eerste kerstdag een 4-gangen keuzediner. Download HIER de menukaart of bekijk hem hieronder.

Meer informatie over Dapper is te vinden op: www.restaurantdapper.nl. Direct reserveren? Bel 0592 356000

 

Wij wensen u alvast heel fijne dagen!

 

Arrangementen