0592-356 000

Meer informatie of reserveren?

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Vier de feestdagen dit voorjaar bij De Bonte Wever!

De feestdagen dit voorjaar vier je dit jaar gezellig met vrienden en familie in De Bonte Wever! Lekker uit eten kan bij Restaurant Flinck tijdens het uitgebreide dinerbuffet en de brunch. Of ga je liever a la carte dineren in Restaurant Dapper? Aan jou de keus! En heb je geen zin om tijdens deze dagen stil te zitten? Uiteraard is het zwem- en saunaparadijs gewoon geopend. Bij een reservering voor een brunch of diner in restaurant Flinck ontvang je bovendien een voucher waarmee je maar liefst 50% korting ontvangt op een toegangskaartje voor het zwemparadijs!


Brunch in Restaurant Flinck

Op 1e+2e Paasdag en 1e + 2e Pinksterdag ben je in Restaurant Flinck welkom voor een uitgebreide brunch met een keur aan warme en koude gerechten en diverse lekkernijen waarvan een deel ter plekke in het zicht wordt bereidt. Brunchen is mogelijk van 12.15 tot 14.30 uur.

Tarief
Volwassenen € 25,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 15,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis

Tafel reserveren? Neem dan even contact op met onze afdeling reserveringen en bel 0592 303777. Reserveren kan ook via onderstaande knop.

Tafelreservering aanvragen

 


Uitgebreid dinerbuffet in Restaurant FLINCK

Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl u nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard en mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of zijn er speciale wensen dan staat ons gedreven en vriendelijke personeel voor je klaar. Het restaurant is geopend van 17.30 – 20.30 uur.

Tarief
Volwassenen € 25,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 15,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis

Tafel reserveren? Neem dan even contact op met onze afdeling reserveringen en bel 0592 303777. Reserveren kan ook via onderstaande knop.

Tafelreservering aanvragen

DAPPER à la carte

Op onze kaart vindt u dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. In Dapper wordt je welkom geheten door onze medewerkers die met passie voor je aan de slag gaan en er alles aan doen om de perfecte ambiance te creëren zowel in het restaurant als op het zuidelijk gelegen uitgebreide terras. Welkom bij Dapper! Restaurant Dapper is geopend vanaf 11.30 uur.

Paas High Tea!

Natuurlijk zijn we tijdens Pasen open voor lunch en diner, maar we hebben ook een speciale Paas-high-tea! Uiteraard is dit net even anders dan onze reguliere high tea, want we pakken natuurlijk uit met mini paasbroodjes, stolletjes, paasbonbons, gevulde eitjes, koekjes, sandwiches, etc.

De Paas High Tea is beide paasdagen mogelijk van 14.30 – 16.30 uur. Reserveren is gewenst en bij voorkeur minimaal twee dagen van te voren.

Kosten: € 22,50 p.p.

Tafel reserveren? Bel 0592 356000 (keuzeoptie 2). Reserveren kan ook via onderstaande knop.

Tafelreservering aanvragen

Een heerlijke vakantie!

Heerlijk brunchen, op ontdekking door de natuur of een wandeling door gezellige stadscentrum van Assen. Hoe breng jij de feestdagen door? Een heerlijk lang weekend en de perfecte tijd om er met familie of vrienden tussenuit te gaan. Daarnaast worden er door ons animatieteam allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Er even heerlijk tussenuit met de feestdagen? En ben je op zoek naar meerdaagse all-inclusive hotelarrangementen?

Wij accepteren