0592-356 000

Neem een kijkje in de keuken en kom speeddaten!

Wie op zoek is naar een leuke baan in de keuken kan komen voorproeven bij De Bonte Wever. Wij hebben op dit moment een aantal mooie vacatures openstaan voor onze keukenbrigade in o.a. Restaurant Flinck en Restaurant Dapper. Daarom organiseren wij maandagavond 9 maart een inloopavond waar je, onder het genot van een hapje en een drankje, met ons kennis kunt maken en wij natuurlijk met jou.

Neem een kijkje in de keuken op maandagavond 9 maart tussen 19.00 – 20.30 uur en kom geheel vrijblijvend en informeel speeddaten met onze collega’s. Ook jongeren op zoek naar een bijbaan zijn van harte welkom. Je bent van harte welkom in ons à la carte restaurant Dapper. Je kan hiervoor de ingang en (gratis) parkeerplaats aan de Kortbossen gebruiken.

Wij zijn onder andere op zoek naar:

Bekijk al onze vacatures HIER.

Werken bij De Bonte Wever

Vanwege de enorme diversiteit aan onderdelen en activiteiten is geen dag hetzelfde als je werkt bij De Bonte Wever. In een dynamische omgeving zet je je dagelijks in om zoveel mogelijk in de wensen van de gasten te kunnen voorzien. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en werk je in een team met enthousiaste collega’s. Naast salariëring op basis van de CAO-horeca heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de sport-, en zwemfaciliteiten en zijn er diverse kortingsmogelijkheden. Meer weten? Kom speeddaten!