0592-356 000

Sport en wellness Assen

Wilt u graag sport en wellness combineren in Assen? Bij de Bonte Wever beschikken wij over zowel een sport- en fitnesscentrum. Met onze uitgebreide abonnementen kiest u zelf waar u gebruik van wil maken en waarvan niet. De keuze is helemaal aan u. Kiest u voor ons Feel Fit abonnement, dan mag u één keer per week komen sporten. Hierbij mag u ook gebruik maken van het zwem- en saunaparadijs. Wilt u vaker komen sporten en hoeft u geen toegang tot het zwem- en saunaparadijs? Kies dan voor het Go Fit abonnement, waarbij u onbeperkt mag fitnessen, groepslessen kunt volgen en kunt aquasporten. Voor het complete pakket kunt u gebruik maken van het Be Fit abonnement, waarbij u onbeperkt kunt trainen, groepslessen kunt volgen, mag aquasporten en gebruik maken van het zwem- en saunaparadijs. Kortom: genoeg keuze bij ons sport en wellness centrum in Assen.

Vraag hier uw gratis sportpas aan!

Sporten Assen

In ons sportcentrum kunt u gebruik maken van kwalitatieve apparaten en spullen. Wij vinden het belangrijk om u de juiste benodigdheden te geven om op een goede manier te kunnen sporten. Onze instructeurs zullen u helpen waar nodig, om er ook voor te zorgen dat u de apparaten en spullen optimaal kunt gebruiken. Uw beoogde doel en resultaat staat centraal.

Tijdens uw bezoeken kunt u ook gebruik maken van groepslessen. Deze groepslessen bestaan onder andere uit Group fitness, Yoga, HIIT Training, Pilates, Bootcamp en 60-fit. De groepslessen zijn te volgen via een speciaal rooster, dus vergeet zeker niet om deze te bekijken en uw plek te reserveren.

Daarnaast bieden wij ook personal training aan. Deze begint altijd met een intakegesprek, waarbij we uw persoonlijke doelen in kaart brengen en samen een persoonlijk trainingsplan gaan opstellen. Daarna kunt u afspraken kopen in de vorm van een strippenkaart.

Wellness centrum

In ons wellness centrum kunt u heerlijk tot rust komen na het sporten. Zo hebben wij een groot bad waar u lekker baantjes kunt trekken. Daarnaast beschikt ons wellness centrum over meerdere sauna’s en een Turks stoombad. Ook kunt u gebruik maken van onze verwarmd buitenbad met ligweide en meerdere warmtebanken. Alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk te ontspannen.

Kom naar ons sport en wellness centrum in Assen

Wacht niet langer en kies een abonnement dat bij u past! Twijfelt u nog over een geschikt abonnement? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen u graag bij uw keuze.

Bekijk onze tarieven en abonnementen

 

 

Arrangementen