0592-356 000

Sportschool met sauna

Op zoek naar een sportschool met sauna in de buurt? De Bonte Wever biedt een zeer compleet aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten met professionele begeleiding en aandacht. In onze sportclub werken met zeer complete all-in sportabonnementen waardoor het voor u als sporter makkelijk is om naar wens te switchen tussen zwemmen, fitness, groepslessen en buitensporten. Daarnaast kunt u bij ons heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs met buitenbad en sauna- en relaxruimte.

Kom dus ook naar onze fitness in Assen!

Ontdek de mogelijkheden

Personal training

Lukt het niet om dat lang gekoesterde resultaat zelf te realiseren? Onze personal trainers kunnen u daarbij helpen. Ze helpen u om gezonder, fitter en krachtiger te worden. U traint onder een-op-een begeleiding van een deskundige trainer. Trainen bij ons is meer dan alleen intensief sproten. Wij stellen u in staat om uw doelen te behalen en grenzen te verleggen, met een realistische aanpak. Zo geniet u op deze manier alsnog van de mogelijkheden op onze sportschool met sauna.

Kennismaken?

Wilt u weten of personal training bij u past? Boek eenmalig het kennismakingspakket bij De Bonte Wever. Tijdens deze kennismaking maakt u niet alleen kennis met uw personal trainer, u krijg ook uitleg over de apparaten en oefeningen. Daarnaast wordt een persoonlijk trainingsplan op gesteld. Vervolgens wordt er na drie trainingssessies een advies op maat samengesteld.

Het kennismakingspakket bestaat uit:

Het kennismakingspakket kost €47,50 p.p. (exclusief de kosten van uw abonnement). Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak laat u adviseren door een van onze ervaren personal trainers.

Flexibele openingstijden en bereikbaarheid

Met onze flexibele openingstijden en een groot aanbod aan verschillende sport en ontspanningsmogelijkheden, trachten wij voor iedere bezoeker de ultieme sportervaring te creëren.

Bekijk hier onze openingstijden!

Tarieven en sportabonnementen

Bij De Bonte Wever hebben we verschillende soorten lidmaatschappen waar u uit kunt kiezen. U kan zelf bepalen welke het beste bij u past. Daarbij kunt u kiezen uit een standaard of daluren abonnement. Daluren zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u direct een sportabonnement afsluiten? Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze fitnessinstructeurs.

Arrangementen