0592-356 000

Mogen wij je rondleiden door de vernieuwde De Bonte Wever?

Ongetwijfeld heb je de afgelopen anderhalf jaar gezien of gehoord dat De Bonte Wever een flinke metamorfose heeft ondergaan. De ijsbaan is verdwenen en op die plek is in recordtempo gebouwd aan een uitbreiding van het hotel, twee nieuwe restaurants, een Grand Café, congres / evenementenhal, extra (vergader)zalen, nieuwe entree en parkeerplaatsen. Her en der worden nog wat puntjes op de spreekwoordelijke I gezet, maar inmiddels is alles al volop in bedrijf en we zijn trots op het eindresultaat.

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar het resultaat en wat er nou precies allemaal gebeurt in dat grote complex waar je wellicht al veel over gehoord hebt. Daarom organiseren we op zondag 9 december een serie rondleidingen voor iedereen die geïnteresseerd is en die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen. Tijdens de rondleiding laten we je met plezier het gehele complex zien en voorzien je graag van tekst en uitleg.

Je kan kiezen voor een rondleiding om 11.00, 13.00 of 15.00 uur op zondag 9 december. We vragen je wel om je van tevoren in te schrijven via onderstaande formulier zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten aangezien er per tijdstip beperkt plaats is. Lukt het niet via het formulier, dan kun je ook even bellen met 0592 356000.

Wij kijken er naar uit je te mogen ontvangen dus heel graag tot dan!