0592-356 000

Wat is bodypump?

Af en toe krijgen we deze vraag: ‘Wat is bodypump’? Het is van de velen trainingsprogramma’s die leden van het sportcomplex bij De Bonte Wever kunnen volgen.  Bodypump is een trainingsprogramma om uw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Daarnaast focust bodypump zich op afvallen en zoveel mogelijk calorieën verbranden. Tijdens een gemiddelde Bodypump les verbrandt u maar liefst 560 calorieën. Wanneer u dus wilt afvallen, de spierconditie wilt verbeteren of strakker in uw vel wilt zitten, is Bodypump de ideale oplossing!

Bekijk hier de planning van de groepslessen

Wat houdt een bodypump les in?

Met simpele bewegingen kweekt u met Bodypump kracht en zelfvertrouwen. In slechts een uur tijd daagt u uzelf, met behulp van basisoefeningen als squats, deadlifts en curls al uw belangrijke spiergroepen uit. Dit alles doet u met een halterstang, lichte gewichten en veel herhalingen.

Benieuwd of bodypump iets voor u is? Bij De Bonte Wever is het mogelijk om de eerste 7 dagen gratis te sporten. Op deze manier ontdekt u geheel kosteloos of een groepsles zoals bodypump of sporten in onze sportschool wel echt bij u past.

Benieuwd hoe het werkt? Na het invullen van uw gegevens via onderstaand contactformulier neemt één van de fitness-instructeurs contact met u op om een afspraak te maken om uw gratis sportpas te activeren!

*De pas is alleen toegankelijk voor de fitness en de fitness-groepslessen

Vraag hier uw gratis sportpas aan!

Heel veel andere groepslessen

Naast bodypump zijn er nog tal aan andere groepslessen die u bij ons kunt volgen. Denk aan: Spinning®, Zumba®, Pilates, Yoga, small group trainingen op de fitnessvloer en nog veel meer. Stuk voor stuk afgestemd op de specifieke behoeften van onze leden. Vet verbranden, spierversterking, conditietraining: voor elk doel bestaat een les. Ook bieden wij in de zomer diverse outdoor fitnessactiviteiten. Heerlijk in de buitenlucht werken aan uw kracht en conditie.

Meer informatie over onze groeplessen? Bekijk de groepslessen of laat u adviseren door een van onze ervaren personal trainers.

Arrangementen