0592-356 000

Werkzaamheden zwem- en saunaparadijs

In verband met grootschalig onderhoud en een stukje vernieuwing wordt er hard gewerkt aan het zwem– en saunaparadijs. Inmiddels zijn de grootste klussen afgerond en zijn we weer open. Wel wordt hier en daar nog gewerkt waarbij we de overlast zo veel mogelijk proberen te beperken. Alle baden zijn weer geopend zoals gebruikelijk en ook de vertrouwde glijbaan is weer in gebruik. De nieuwe glijbaan hopen we binnenkort in gebruik te kunnen nemen en er wordt nog een nieuw interactief speeltoestel geplaatst.

Werkzaamheden
Er is op veel plekken noodzakelijk technisch onderhoud aan de diverse baden gepleegd. Zo is er een nieuwe warmteverdeler geplaatst waardoor temperaturen beter beheerst kunnen worden, is er nieuwe onderwaterverlichting, zijn de beweegbare delen van zowel het wedstrijd,- als het doelgroepenbad vervangen en ook aan de buffers en leidingen van de zogenaamde keldertechniek is onderhoud gepleegd.

Naast onderhoud is er een nieuwe glijbaan geplaatst die uitkomt in het zogenaamde ‘uitzwembad’ (het bad dat in combinatie staat met het buitenbad). Deze wordt naar verwachting rond 12 juli in gebruik genomen. Er komt nog een nieuw interactief speeltoestel voor kinderen op de plaats waar de kruidenbaden stonden. De huidige glijbaan is vernieuwd en in het peuterbad wordt een speeltafel geplaatst. Ook worden diverse onderdelen in en rondom de sauna en de diverse baden gerenoveerd, waaronder tegelwerk, kitwerk en schilderwerk.

De werkzaamheden worden volgens een strakke planning gedaan, echter verzoeken we u vriendelijk om onze website in de gaten te houden voor eventuele updates rondom de werkzaamheden.