0592-356 000

Werkzaamheden zwem- en saunaparadijs en hoofdentree

Zwem- en saunaparadijs gesloten van 24 t/m 30 juni a.s.
In verband met grootschalig onderhoud is het zwem- en saunaparadijs volledig gesloten van maandag 24 t/m zondag 30 juni 2019. Het doelgroepenbad sluit het weekend ervoor al op zaterdag 22 juni (na het diplomazwemmen) en het wedstrijdbad vanaf zondag 23 juni. Maandag 1 juli gaan we weer open, met uitzondering van het wedstrijdbad en de glijbaan, deze is weer open vanaf 6 juli.

Werkzaamheden
Naast noodzakelijk technisch onderhoud aan de diverse baden wordt o.a. een nieuwe glijbaan geplaatst die uitkomt in het zogenaamde ‘uitzwembad’ (het bad die in combinatie staat met het buitenbad) en komt er een interactief speeltoestel voor kinderen op de plaats waar de kruidenbaden staan. De huidige glijbaan wordt opgeknapt en in het peuterbad wordt een speeltafel geplaatst. Ook worden diverse onderdelen in en rondom de sauna en de diverse baden gerenoveerd.

De werkzaamheden worden volgens een strakke planning gedaan, echter verzoeken we u vriendelijk om onze website in de gaten te houden voor eventuele updates rondom de werkzaamheden.

Hoofdentree tijdelijk verplaatst.
Van maandag 24 t/m maandag 1 juli is de hoofdentree van De Bonte Wever afgesloten in verband met werkzaamheden. U kunt via de naastgelegen entree (in de zijwand bij de fietsenstalling) het complex betreden. Deze entree zal duidelijk met borden worden aangeduid.