0592-356 000

Informatie bereikbaarheid 30 september

x

Winactie Valentijn

UPDATE 11-2-2021: de winnaar is bekend!: Erika de Jong ontvangt de giftcard voor 3 dagen genieten in Assen. Het juiste antwoord was 14♥.

Maak nu kans op een giftcard voor een 3-daags All-Inclusive hotelarrangement voor 2 personen! Dat is natuurlijk een heerlijk valentijnscadeau, omdat je samen iets hebt om echt naar uit te kijken! We hebben op diverse pagina’s op onze website hartjes verstopt en in onderstaande tekst geven we hints waar je deze kunt vinden… Tel ze allemaal en post onder het bericht over deze actie op Facebook of Instagram hoeveel je er hebt gevonden.

Diegene die alle hartjes heeft gevonden of het dichtst bij komt wint de giftcard. Indien er meerdere inzendingen met hetzelfde winnende antwoord zijn kiezen wij een winnaar.

Heel veel succes!

Dagje De Bonte Wever

’s Ochtends worden we wakker in onze comfortabele hotelkamer. Op naar het ontbijt. We genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in restaurant Flinck. Wat een keuze! Na het ontbijt lopen we nog even terug naar de kamer om onze zwemspullen op te halen. Op de gang komen we een meneer tegen die normaal thuiswerkt, maar voor vandaag een hotelkamer als flexwerkplek heeft gereserveerd.

Op naar het zwembad. We genieten van het golfslagbad, het buitenbad, glijbanen, whirlpools en nog veel meer! Moe maar voldaan is het tijd voor de lunch. Ook deze vinden we weer in Flinck.

Tijd voor een potje bowlen. De bowling is voorzien van lichteffecten, digitale puntentelling, kinderbumpers, glow in the dark én natuurlijk een gezellige bar.

Na enkele strikes en spares is het al weer tijd voor het diner We kiezen vanavond voor een heerlijk á la carte diner in restaurant Dapper. Wat een uitgebreide kaart hebben ze hier! Voor ieder wat wils.

Na het diner lopen we nog even door de Caféstraat. Wat een gezelligheid hier! We proosten nog even in de Bierstube en spelen nog even een potje darts voordat we weer terug naar de kamer gaan.

Het was weer een zeer geslaagde dag! Ook morgen hebben we weer een volgeplande dag. Zo hebben we een ’s ochtends een behandeling gereserveerd in de schoonheidssalon. En aangezien het eten hier zo lekker is, ook een groepslesje in de fitness

Op naar morgen! 

 

Voorwaarden
– De giftcard wordt verloot onder deelnemers met het juiste antwoord. Deelnemers delen het juiste antwoord via Facebook of Instagram. Informatie en voorwaarden over de giftcards is HIER terug te vinden
– Deelnemen is mogelijk t/m 9 februari. De winnaar wordt eind week 6 bekend gemaakt
– Giftcard is niet in te wisselen tegen contanten
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd