0592-356 000

Mogen wij u verrassen tijdens een uitgebreide rondleiding?

In de afgelopen anderhalf jaar heeft De Bonte Wever een enorme metamorfose ondergaan. De ijsbaan is verdwenen en op die plek is in recordtempo gebouwd aan een uitbreiding van het hotel, twee nieuwe restaurants, een Grand Café, congres / evenementencentrum, extra (vergader)zalen, nieuwe entree, parkeerplaatsen en meer. Anders gezegd; de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in welke vorm dan ook zijn enorm uitgebreid en dat willen we u graag met eigen ogen laten zien.

Daarom organiseren we een aantal rondleidingen waarmee we u het gehele complex laten zien en zo schetsen welke zakelijke mogelijkheden er zijn binnen De Bonte Wever. Ontdek volledig vrijblijvend hoe wij kunnen bijdragen aan uw bedrijfsevenement, congres, personeelsfeest / uitje, vergaderarrangement of welk type bijeenkomst u maar in gedachte heeft. Uiteraard kunt u ons het hemd van het lijf vragen.

Ook al bent u voor nu niet direct op zoek naar een locatie, alsnog bent u van harte welkom, we weten namelijk zeker dat u vol met ideeën weer naar huis gaat. Deelname aan een rondleiding is volledig vrijblijvend, het enige dat we van u vragen is de mogelijkheid om te laten zien waarom wij zo trots zijn op de vernieuwde De Bonte Wever. En zeg nou zelf, u bent toch ook nieuwsgierig?

Inschrijfformulier rondleiding zakelijk