0592-356 000

zomerabonnement sportschool

Bent u op zoek naar een speciaal zomerabonnement voor de sportschool? Stop met zoeken! Bij De Bonte Wever in Assen ontdekt u hoe leuk en laagdrempelig sporten kan zijn. Wij werken met verschillende soorten lidmaatschappen waar u zelf uit kunt kiezen. U kunt zelf bepalen welk abonnement het beste bij u past. Wilt u alleen deze zomer komen sporten? Kies dan voor een speciaal zomerabonnement in onze sportschool.

Daarbij kunt u bij De Bonte Wever kiezen uit een standaard of daluren abonnement. Daluren zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Wilt u direct een sportabonnement afsluiten? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze fitnessinstructeurs. De instructeurs zijn tijdens openingstijden van het fitnesscentrum bereikbaar.

Een week lang gratis sporten in ons fitnesscentrum

Bent u benieuwd of fitness wel iets voor u is? Bij De Bonte Wever is het mogelijk om de eerste 7 dagen gratis te sporten. Op deze manier ontdekt u geheel kosteloos of een zomersportabonnement in onze sportschool wel echt bij u past.

Benieuwd hoe het werkt? Na het invullen van uw gegevens via onderstaand contactformulier neemt één van de fitness-instructeurs contact met u op om een afspraak te maken om uw gratis sportpas te activeren!

*De pas is alleen toegankelijk voor de fitness en de fitness-groepslessen

Vraag hier uw gratis sportpas aan!

Bent u al lid? Dan profiteert u van het meest complete aanbod van sport- en ontspanningsactiviteiten

Bij De Bonte Wever hebben wij het meest complete aanbod van verschillende sport- en ontspanningsfaciliteiten. Zo staat in onze fitnessclub een enorme diversiteit aan professionele apparatuur, geschikt voor zowel cardio als krachttraining. Van kracht- tot cardiotraining bent u bij ons aan het juiste adres. Dit in combinatie met een ongedwongen sfeer met professionele begeleiding en aandacht.

Bij De Bonte Wever werken we met zeer uitgebreide all-in sportabonnementen waardoor het voor sporters makkelijker is om te kiezen tussen fitness, groepslessen, aquasporten, buitensporten, personal training, enzovoorts. Daarnaast kunt u na afloop van een work-out heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs. Geniet van het golfslagbad, verwarmd buiten zwembad, wedstrijdbad en de sauna- en rustruimte. Gaat u voor het meest complete all-in sportabonnement van Assen? Dan kiest u voor:

Twijfel niet langer en sluit vandaag nog een zomerabonnement af bij onze sportschool.

Bekijk onze tarieven en abonnementen

 

 

Arrangementen