0592-356 000

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Zwem- en saunaparadijs

All-in waterpret voor het hele gezin!

Graag heten we je welkom in ons uitgebreide subtropisch zwem- en saunaparadijs welke geschikt is voor jong én oud! Voor de echte waterratjes hebben wij een golfslagbad, de wildwaterkreek (stroomversnelling) en twee spectaculaire waterglijbanen. Maar ook de fanatieke zwemmers kunnen een sportief baantje zwemmen in het 25-meter buitenbad. Terwijl de jonge bezoekers lekker spetteren en spelen in het peuterbad, ontspannen de volwassenen in onze sauna- en rustruimte. Met verschillende sauna’s, stoomcabine, douchestraat en o.a. warmtebanken staat deze geheel in het teken van pure ontspanning. En dat voor één vast tarief. Zelfs de drankjes en het gebruik van de kledinglockers zijn tijdens je bezoek inbegrepen.


Handig om te weten: 

Tickets voor het zwem- en saunaparadijs zijn verkrijgbaar aan de receptie (deze zijn niet vooraf te reserveren).

Leuk voor in je agenda: vrijdagavond 20 oktober 2023 nieuwe editie subtropische familiedisco (klik hier)

Reguliere openingstijden*:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur
Maandag t/m vrijdag van 19.00 – 21.30 uur
Zaterdag, zondag & schoolvakanties van 10.00 – 21.30 uur

* Gedurende schoolvakanties (Noord-Nederland) & feestdagen is het zwem- en saunaparadijs geopend op basis van de openingstijden van het weekend. Het buitenbad is in de periode van 1 november 2023 t/m 31 maart 2024 in wintersluiting.

Bubbelbar openingstijden:

Heb je trek gekregen van al het zwemmen? Bij onze Bubbelbar kun je terecht voor heerlijke snacks, ijsjes of iets anders. De openingstijden van de Bubbelbar zijn: woensdag & vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur, zaterdag & zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

De Bubbelbar kan tijdens schoolvakanties en feestdagen aangepast openingstijden of dagen hanteren.


Tarieven*

Maandag t/m vrijdag  Maandag t/m zondag
(vanaf 19.00 uur)
Zaterdag, zondag,
feestdagen & schoolvakanties
Volwassenen  € 9,50 € 7,50 € 13,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar  € 7,25 € 6,50 € 9,50
Kinderen t/m 3 jaar  Gratis Gratis Gratis

 

* Het getoonde tarief is exclusief SUP-toeslag p.p. (Single Use Plastic). Tijdens schoolvakanties (Noord-Nederland) & feestdagen geldt het weekendtarief (m.u.v. de zomervakantie).


Drijfmiddelen kinderen

Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn in alle baden en op de perrons eromheen verplicht drijfmiddelen te dragen, alle veilige drijfmiddelen zijn hierbij toegestaan. Het is zeer belangrijk dat het drijfmiddel veiligheid biedt en alle kinderen onder toezicht en binnen handbereik (1 a 2 meter afstand) van een volwassene zijn.

Huisregels

Om het verblijf in en rondom het zwem- en saunaparadijs voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te houden hanteren we onze huis- en gedragsregels. Deze kun je hier bekijken.


Golfslagbad / Whirlpools / Wildwaterkreek (stroomversnelling) /  Peuterbad /  Twee glijbanen / Finse sauna / Kelosauna / Turks Stoombad / Voetenbaden / Warmtebanken / Infraroodbanken / 25- meter verwarmd buitenbad met ligweide