0592-356 000

Bedrijfsuitje ideeën

Bent u op zoek naar ideeën voor een onvergetelijk bedrijfsuitje voor uw personeel? Zoek niet verder want bij De Bonte Wever bent u aan het juiste adres! Binnen en buiten De Bonte Wever bieden wij een gevarieerd aanbod waardoor er altijd wel iets leuks tussen zit voor uw bedrijf. Wij bieden meerdere dag- en avondarrangementen aan binnen onze faciliteiten.

Voor ieder wat wils!

Bij De Bonte Wever helpen wij u graag met het verzinnen van ideeën voor uw bedrijfsfeestje. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod van sportieve tot gezellige activiteiten. Zo bieden wij voor ieder wat wils, onze groepsactiviteiten zijn toegankelijk vanaf 6 personen tot grote groepen. Hiermee zijn onze faciliteiten voor bijna elk bedrijf geschikt.

Onvergetelijk bedrijfsuitjes

Om even een beeld te geven wat voor groepsactiviteiten wij uw bedrijf te bieden hebben zetten we ze even op een rij voor u:

Genoeg ideeën dus voor een geslaagd bedrijfsfeestje. Verder bieden wij ook nog tal van mooie themafeesten. Hiervoor is De Bonte Wever de ideale locatie voor uw personeelsfeest. Door uw personeelsfeest een thema te geven wordt de avond nog leuker, spannender en bovendien gezelliger. Bent u benieuwd naar het aanbod van onze thema feesten? Bekijk hier dan het gehele aanbod om van uw bedrijfsuitje een gedenkwaardige te maken!

Overnacht bij De Bonte Wever

Na afloop van een geslaagd bedrijfsuitje is het niet altijd even prettig om nog een heel eind naar huis toe te rijden. Gelukkig hoeft dit met een bedrijfsuitje bij De Bonte Wever niet! In ons vier-sterren hotel kunt u met al uw personeel comfortabel overnachten in een van onze kamers. Zo kunt u goed uitgerust aan de volgende dag beginnen! Binnen een mum van tijd bent u na een gezellige avond terug op uw kamer.

Reserveer bij ons

Als u niet kunt kiezen, of zoekt u iets anders? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor ideeën en maatwerk! Voor het reserveren van een van onze groepsactiviteiten of overnachting kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via 0592 303777 of stuur een mail naar reserveringen@debontewever.nl.

Arrangementen

Beoordelingen door gasten