0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Vergaderen

De Bonte Wever biedt u uitgebreide zaalaccommodatie voor vergaderingen, trainingen, congressen, seminars, bedrijfspresentaties, workshops etc. Om het u gemakkelijk te maken, heeft u tijdens uw bijeenkomst te maken metéén aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u terecht voor al w vragen maar ook bijvoorbeeld voor het maken van een kopie, het versturen van een e-mail of het printen van een document.

Vergaderzalen
De Bonte Wever beschikt over 7 vergaderzalen variërend in grootte tussen de 10 en 400 personen. Allen uitstekend geoutilleerd. Naast het gebruik van losse zaalaccommodatie is het door de ligging van de zalen ook uitstekend mogelijk een plenaire ruimte met diverse subzalen te combineren.

De Plaza
Deze grootste zaal ligt in het hart van het complex en biedt vele mogelijkheden voor gezelschappen, van 100 tot zelfs 2500 gasten. Vele zaalindelingen en opstellingen zijn mogelijk vanwege de vrij in te delen vloeroppervlakte van ruim 2000 m2. Vanzelfsprekend is de zaal voorzien van een podium, lichtinstallatie, ruime toegangsdeuren, comfortabel meubilair en uitstekende cateringfaciliteiten en desgewenst van geluidsfaciliteiten. Kortom een accommodatie op maat.

 

Arrangementen