0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-303 777 of mailen naar:

Meest complete All-inclusive hotel in Nederland

Even ontspannen en tot rust komen? Kom langs bij all-inclusive hotel De Bonte Wever in Nederland. Het hotel is gelegen aan de rand van Assen, aan een van de oudste bossen van Nederland. De Bonte Wever is het meest complete all-inclusive hotel in Nederland. Bij De Bonte Wever kunt u genieten van gerechten uit verschillende restaurants of zwemmen in een subtropisch zwem- en saunaparadijs. Wij geloven niet dat verveling bestaat. Met ons uitgebreide aanbod aan faciliteiten is er altijd voor iedereen wat te beleven.

Ook buiten hotel De Bonte Wever is er veel te beleven. De Bonte Wever ligt niet voor niets in de mooiste provincie van Nederland, Drenthe. Dit maakt het hotel de perfecte plek voor diverse fiets– en wandelroutes.

All-in formule

De Bonte Wever is bijzonder door haar unieke all-in formule. Gedurende uw verblijf betaalt u een vaste prijs voor het complete arrangement. Toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, onbeperkt eten en drinken, bowling, fitness en nog veel meer! Uiteraard is het ook mogelijk om op basis van logies en ontbijt te verblijven. Voor meer informatie kunt u kijken naar onze diverse arrangementen. Wij hebben te allen tijde een passend arrangement voor uw bezoek.

Subtropisch zwem- en saunaparadijs

Naast dat u bij ons in subtropisch zwem- en saunaparadijs gewoon lekker kunt komen genieten en zwemmen, is er ook nog een golfslagbad, een glijbaan en nog veel meer! Zo hebben we een zwembad voor baanzwemmen van maar liefst 25 meter (zowel binnen als buiten).

Wilt u toch liever heerlijk ontspannen en tot rust komen? Dan bent u bij onze sauna- en rustruimte (gekleed) aan het juiste adres. In deze ruimtes staat ontspanning centraal. En dat alles voor een vaste prijs. Bij het zwembad zijn zelfs de drankjes en de lockers inbegrepen.

Een verblijf boeken bij hét all-inclusive hotel van Nederland

Om een verblijf te boeken bij all-inclusive hotel Nederland De Bonte Wever kunt u gebruikmaken van onderstaande knop.

Boek direct

Arrangementen

Beoordelingen door gasten