0592-356 000

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar:

Bowling

Nog altijd een van de gezelligste activiteiten om samen met vrienden en/of familie te doen is bowlen. Bowlen bij De Bonte Wever is een unieke beleving. We beschikken over zes moderne bowlingbanen van officieel wedstrijdformaat. Deze zijn allemaal voorzien van lichteffecten, digitale puntentelling, kinderbumpers, glow in the dark én natuurlijk een gezellige bar. De Bonte Wever is sfeervol ingericht met een gezellige bar en loungegedeeltes. Het biedt entertainment voor een geslaagd uitje.

Verblijft u niet in het hotel? Dan is de bowling alleen te huren i.c.m. een van onderstaande arrangementen of een arrangement op maat, neem in dit geval contact op met onze afdeling reserveringen.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 14.00 – 22.00 uur
zaterdag 14.00 – 00.00 uur
zondag 14.00 – 21.00 uur

Dagarrangementen bowling

Middag- en avondarrangement Wie is de Mol

Een gezellig dagje uit met vrienden, collega’s of kennissen. Bij ontvangst worden jullie voorzien van koffie, thee en allerlei zoetigheden, waarnaar jullie het Asserbos intrekken om het enige echte Wie is de Mol spel te spelen. Hierna genieten jullie van een tweegangen a la carte diner in Dapper en sluiten jullie de dag af met een potje bowlen!

Prijs per persoon: € 89,50 p.p.

Aanvraag indienen


E-Chopper ‘Ride, Strike & Taste’ arrangement

Regel jij goed gezelschap? Dan doen wij de rest! Na een kop koffie of thee met gebak gaan jullie 2,5 uur op pad met de E-chopper, na de tour schuiven jullie aan bij de lunch in ons buffetrestaurant Flinck. Hierna trekken jullie de ‘hippe’ bowlingschoenen aan en is het tijd om een potje ouderwets te bowlen. Moe gestreden, maar nog lang niet uitgekletst sluiten jullie de middag af met een whiskyproeverij of high tea.

Prijs per persoon: € 89,50 p.p.

Aanvraag indienen


Bekijk voor meer informatie en meer uitjes onze arrangementenpagina: https://www.debontewever.nl/uitjes/

Arrangementen