0592-356 000
11 september 2020

ABBA Tribute

Terug naar events

Vanwege het Coronavirus en de gevolgen hieromtrent is dit optreden verplaatst van 30 mei naar vrijdag 11 september. Reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig en we ontvangen je dan graag. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen dan krijg je je geld terug. Stuur in dat geval voor uiterlijk 1 juli een mailtje naar info@debontewever.nl. 

(nb. vanwege de maatregelen rondom het virus zijn wij momentele gesloten. Hierdoor vragen we je een mail te sturen ipv te bellen en zal het enige tijd duren voordat je een reactie krijgt. Dank voor het begrip)


Als je het hebt over ABBA dan heb je het natuurlijk over het enorme scala aan hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez Vous en The Winner Takes It Al. En dat is nog maar een handjevol klassiekers uit het enorme oeuvre van het nog altijd mateloos populaire icoon ABBA genoemd.

ABBA Tribute brengt zaterdag 30 mei een hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70’s en 80’s tijdens een avondvullend programma. Wie wel eens een optreden van ABBA Tribute heeft bijgewoond ziet live wat al de klassiekers nog altijd losmaken bij het publiek; complete zangkoren ontstaan ter plekke, de sfeer is altijd ongekend en muzikaal zit het gewoon steengoed in elkaar.

ABBA Tribute heeft twee top vocale ‘dancing queens’ aan het front met gedegen muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat. Hiermee is succes verzekerd voor een avond vol nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 11 september 2020
Aanvang:20.30 uur
Zaal open:20.00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 21,00
Hotelarrangement:€ 79,00 p.p.* = UITVERKOCHT
Tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten

Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.

Zaalopstelling: Staan- en enkele zitplaatsen (niet te reserveren)

Bestel Tickets