0592-356 000
7 - 8 februari 2025

Bier & Whisky Festival Assen

Terug naar events

Beleef de ultieme smaakervaring op het Bier & Whisky Festival!

Een keur aan speciaalbieren, bijzondere soorten whisky’s, muziek, ongekende sfeer, food en meer! Dit zijn de ingrediënten van de zesde editie van het Bier & Whisky Festival op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari in De Bonte Wever in Assen.

Na vijf succesvolle edities smaakt het Bier & Whisky Festival naar meer! Bierfestivals en whiskyproeverijen zijn natuurlijk bekend, maar de combinatie van beide, aangevuld met muziek, is uniek in Noord-Nederland. In Scandinavië is dit concept al jaren een succes en in Assen maken we er graag een traditie van.

Wat kun je verwachten?

  • Een ruime variatie aan speciaalbieren
  • Bijzondere soorten whisky’s, van bekende labels tot echte specials
  • Live muziek om de sfeer te verhogen
  • Heerlijke food opties

Mis het niet! Geniet van de ultieme smaakbeleving tijdens het Bier & Whisky Festival, waar muziek en smaak samenkomen. Natuurlijk zorgen we ook voor de perfecte muzikale omlijsting.

Houd voor meer informatie over het festival en het laatste nieuws ook zeker even onze Facebookpagina  en Instagram in de gaten en zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent.

Vrijdag 7 februari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur
Zaterdag 8 februari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur

De brouwerijen, distilleerderijen en standhouders die aanwezig zijn op het festival houden we nog even geheim. Binnenkort zullen we deze aankondigen via social media en deze website.

Deze lijst wordt aangevuld. Onder voorbehoud van wijzigingen.

 


 

 


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met 0592 356000.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie avond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Bistro Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Lees HIER de algemene voorwaarden.

Tickets vrijdag Tickets zaterdag
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 7 - zaterdag 8 februari 2025
Aanvang:19.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 16,50
Normaal:€ 20,00
Avondkassa:€ 22,00
Groepsticket (vanaf 5 pers.):€ 18,00
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 89,50
Ticketprijzen zijn per dag inclusief twee consumptiemunten, proefglas en een flesje water. Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement.
Tickets vrijdag Tickets zaterdag