0592-356 000
7 - 8 februari 2020

Bier & Whisky Festival Assen

Terug naar events

Een keur aan speciaalbieren, bijzondere soorten whisky’s, muziek, ongekende sfeer, food en meer! Dat zijn de ingrediënten van alweer de derde editie van het Bier & Whisky Festival op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari in De Bonte Wever in Assen.

Na twee succesvolle edities smaakt het Bier & Whisky festival naar meer! Natuurlijk kennen we bierfestivals en whiskyproeverijen. Een combinatie van die twee, aangevuld met onder andere muziek is echter uniek in Noord-Nederland. In Scandinavië al jaren een bewezen concept en in Assen maken we er ook graag een traditie van. Tijdens het Bier & Whisky Festival wordt een mooie variatie speciaalbieren geschonken, evenals bijzondere soorten whisky’s variërend van de bekendere labels tot aan de echte specials. Natuurlijk wordt er ook aan bijpassende muziek gedacht!

De volgende brouwerijen / standhouders zijn inmiddels bevestigd:

DJ Vintage Vinyl

DJ Vintage Vinyl

 

 

 

 

 

DJ Vintage Vinyl zorgt voor de muzikale invulling van het Bier en Whisky Festival. DJ Vintage Vinyl gebruikt achter zijn draaitafel nog heel ‘ouderwets’ elpees en singles met daarop de lekkerste retrohits. Waar hij ook draait, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling van 3.000 platen mee. Zijn booth? Een oldskool piano! En om het helemaal af te maken, mag je in zijn platenbakken snuffelen om verzoekjes in te leveren, hoe tof!? Met een mix van fijne platen uit de jaren 60, 70 en 80 en het eerste deel van de negentiger jaren zit er voor elk wat wils tussen. Je treft Vintage Vinyl nooit zonder bretels en netgepoetste schoenen, een echte looker!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebookpagina en geef aan dat je erbij bent en nodig je vrienden uit via het event!


PRAKTISCHE INFORMATIE:


De vorige keer zag het er zo uit:

Houdt voor meer informatie over het festival en het laatste nieuws ook zeker even onze Facebookpagina in de gaten en zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent.

Vrijdag 8 februari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur
Zaterdag 9 februari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur

Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met 0592 356000.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie avond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 356000. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Al vanaf € 99,- per kamer (logies & ontbijt). Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Tickets vrijdag Tickets zaterdag
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 7 - zaterdag 8 februari 2020
Aanvang:19.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 12,00 uitverkocht
Normaal:€ 17,00
Avondkassa:€ 19,50
Hotelgasten:€ 6,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Ticketprijzen zijn per dag inclusief twee consumptiemunten, proefglas en een flesje water.

Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten

Tickets vrijdag Tickets zaterdag