0592-356 000
18 - 19 januari 2019

Bier & Whisky Festival Assen

Terug naar events

Een keur aan speciaalbieren, bijzondere soorten whisky’s, muziek, ongekende sfeer, food en meer! Dat zijn de ingrediënten van de tweede editie van het Bier & Whisky Festival op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari in De Bonte Wever in Assen.

Na een succesvolle eerste editie smaakt het Bier & Whisky festival naar meer! Natuurlijk kennen we bierfestivals en whiskyproeverijen. Een combinatie van die twee, aangevuld met onder andere muziek is echter uniek in Noord-Nederland. In Scandinavië al jaren een bewezen concept en in Assen maken we er ook graag een traditie van. Tijdens het Bier en Whisky Festival wordt een mooie variatie speciaalbieren geschonken, evenals bijzondere soorten whisky’s variërend van de bekendere labels tot aan de echte specials. De muzikale sferen zullen deze avonden verzorgd worden door de Ramblin’ Boots.

De vorige keer zag het er zo uit:

Houdt voor meer informatie over het festival en het laatste nieuws ook zeker even onze Facebookpagina in de gaten en zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent.

Vrijdag 18 januari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur
Zaterdag 19 januari  Tijd: 19.00 – 23.30 uur

 


Toegang vanaf 18 jaar!

Ticketprijzen zijn inclusief twee consumptiemunten, proefglas en een flesje water

Early Bird tickets zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.


 

Tickets vrijdag Tickets zaterdag
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:vrijdag 18 - zaterdag 19 januari 2019
Aanvang:19.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 16,00
Avondkassa:€ 18,50
Hotelgasten:€ 5,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Ticketprijzen zijn inclusief twee consumptiemunten, proefglas en een flesje water.

Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten

Tickets vrijdag Tickets zaterdag