0592-356 000
16 november 2019

Disco Wonderland

Terug naar events

met BEN LIEBRAND + HANS STROEVE

Disco Wonderland is het feest waar gedanst wordt, waar het heel gezellig is, waar je oude vrienden tegenkomt of nieuwe mee naar toe neemt en oh ja; waar je echt lekker kan dansen! En wel op de lekkerste dansvloervullers, discokneiters en danceclassics van de afgelopen decennia! Na twee geslaagde edities met Gerard Ekdom en Gijs Staverman komt zaterdag 16 november niemand minder dan mastermixer Ben Liebrand met een drie uur durende set naar De Bonte Wever! Uiteraard is vaste DJ Hans Stroeve ook weer aanwezig dus schrijf hem alvast in je agenda!


Ben Liebrand

Woonachtig in Canada, in 1960 geboren in Nijmegen. Al op 16-jarige leeftijd laat Ben de wereld genieten van zijn dj-kunsten met zijn eigen mobiele roadshow. Dit is het begin van een carrière die ondertussen al ruim 35 jaar omspant. Hij is wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt’N’Pepa, Alexander O’Neal, Genesis en Grace Jones. Maar hij is door zijn legendarische ‘Grandmix’ en het radioprogramma ‘In The Mix’ ook de inspiratiebron voor vele hedendaagse dj’s als Armin van Buuren en Tiësto. Ben Liebrand is de man waarvoor je ’s avonds thuisbleef om op je cassettedeck zijn mixen op te nemen zodat je weer een tijdje echt lekkere muziek op je walkman had. De jaarlijkse Grandmix heeft overigens nooit aan populariteit ingeboet, want ook dit jaar stond deze gewoon weer op #1. Reden te meer om hem naar Disco Wonderland te halen. Aan toewijding geen gebrek, want Liebrand wil wel komen draaien, maar alleen als hij drie uur achter elkaar mag staan, iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen, want drie uur lang Ben Liebrand live aan het mixen is op zichzelf al een feest te noemen!


Hans Stroeve

DJ Hans Stroeve wist tijdens de eerste edities de dansvloer in no-time in beweging te krijgen. Assen leert hem langzamerhand een beetje kennen, maar noem zijn naam in de wijde regio rondom thuishaven Zwolle en gegarandeerd dat mensen hem kennen als DJ, muziekkenner / samensteller en vooral als gangmaker op een ongekende hoeveelheid dansavonden. Met onzichtbare voelsprieten scant de charismatische DJ elke dansvloer. Op alles voorbereid, met platenkoffers gevuld met muzikale medicijnen voor elk feest. Aan een dansende massa zie je dat Hans is langs geweest. De DJ, strak in het pak en altijd vol goede moed, weet hoe hij een feestje maken moet. Dat kun je, of dat kun je niet en Hans Stroeve kán het niet alleen, hij heeft dat talent ook meer dan geperfectioneerd. Blijkt ook wel uit zijn cv waarop o.a. te zien is dat hij regelmatig het podium deelt met grootheden uit de DJ- wereld zoals Gerard Ekdom, Jeroen van Inkel, Ben Liebrand, Rob Stenders en meer!


Natuurlijk draait het bij Disco Wonderland niet alleen om de DJ’s en pakken we ook uit met een mooie lichtshow, verlichte dansvloer, cocktailbar, sfeer, etc. Alles om ervoor te zorgen dat jij je meest indrukwekkende of foutste (of beide :-)) dancemoves kan laten zien.

Geef aan dat je erbij bent in het event op Facebook (klik HIER) en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info!

 


Minimum Leeftijd: 18+


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Hotelarrangement

Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als muziek in de oren? Reserveer dan snel! Het arrangement bestaat uit een diner, ticket voor Disco Wonderland, overnachting in een comfortabele hotelkamer en uitgebreid ontbijt. Reserveer via onderstaande link of bel voor info 0592 303777


 

Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 16 november 2019
Aanvang:21.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 11,00 UITVERKOCHT
Normaal:€ 17,50
Avondkassa:€ 22,50
Hotelgasten:€ 12,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel tickets