0592-356 000

Welkom in De Bonte Wever! Wij hanteren momenteel aangepaste maatregelen  Meer informatie • Laatste update: 16-09-2021

x
23 oktober 2021

Disco Wonderland

Terug naar events

Wij hadden gehoopt je op 8 mei te kunnen ontvangen voor Disco Wonderland bij ons in De Bonte Wever. Helaas lijkt het er nog niet op dat op dat moment de maatregelen zover zijn versoepeld dat we deze show in een passende setting kunnen laten doorgaan. In goed overleg met de dj’s hebben we dan ook besloten om het evenement wederom te verplaatsen en wel naar zaterdag 23 oktober 2021. Ook op deze nieuwe datum zijn de dj’s Ben Liebrand, Erik de Zwart en Hans Stroeve aanwezig. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum dan krijg je uiteraard je geld terug. Stuur in dit geval even voor 1 augustus een mailtje naar info@debontewever.nl met hierin je ordernummer.

Graag tot 23 oktober!!


Disco Wonderland

Disco Wonderland is het feest waar gedanst wordt, waar het heel gezellig is, waar je oude vrienden tegenkomt of nieuwe mee naar toe neemt en oh ja; waar je echt lekker kan dansen! En wel op de lekkerste dansvloervullers, discokneiters en danceclassics van de afgelopen decennia! Na drie geslaagde edities met Gerard Ekdom, Gijs Staverman en een stijfuitverkochte editie met Ben Liebrand pakken we zaterdag 23 oktober extra uit nadat we de editie al meerdere malen moesten verplaatsen. Vanwege het grote succes halen we Liebrand met een 3-uur durende set terug naar De Bonte Wever. Ook Erik De Zwart hebben we weten te strikken en uiteraard is vaste dj Hans Stroeve eveneens van de partij!

Natuurlijk draait het bij Disco Wonderland niet alleen om de DJ’s en pakken we ook uit met een mooie lichtshow, verlichte dansvloer, cocktailbar, sfeer, etc. Alles om ervoor te zorgen dat jij je meest indrukwekkende of foutste (of beide :-)) dancemoves kan laten zien.

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!

Terugblik naar de vorige editie:

Minimum Leeftijd: 18+
Lees HIER de algemene voorwaarden.


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 23 oktober 2021
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 18,50
Avondkassa:€ 23,50
Hotelgasten:€ 13,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets