0592-356 000
28 maart 2020

Disco Wonderland

Terug naar events

 

met CORNÉ KLIJN + ERIK DE ZWART + HANS STROEVE

Disco Wonderland is het feest waar gedanst wordt, waar het heel gezellig is, waar je oude vrienden tegenkomt of nieuwe mee naar toe neemt en oh ja; waar je echt lekker kan dansen! En wel op de lekkerste dansvloervullers, discokneiters en danceclassics van de afgelopen decennia! Na drie geslaagde edities met Gerard Ekdom, Gijs Staverman en onlangs een stijfuitverkochte editie met Ben Liebrand pakken we zaterdag 28 maart uit met de komts van Corné Klijn en Erik De Zwart, naast natuurlijk resident dj Hans Stroeve.

Natuurlijk draait het bij Disco Wonderland niet alleen om de DJ’s en pakken we ook uit met een mooie lichtshow, verlichte dansvloer, cocktailbar, sfeer, etc. Alles om ervoor te zorgen dat jij je meest indrukwekkende of foutste (of beide :-)) dancemoves kan laten zien.

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!

Terugblik naar de vorige editie:

Minimum Leeftijd: 18+

 

 

 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 28 maart 2020
Aanvang:21.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Early bird:€ 12,00 uitverkocht
Normaal:€ 18,50
Avondkassa:€ 23,50
Hotelgasten:€ 13,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets