0592-356 000
9 maart 2019

Disco Wonderland

Terug naar events

GIJS STAVERMAN + HANS STROEVE + JIJ = FEEST!

In het najaar van 2018 beleefde een gloednieuw dansfeest haar première. Het streven: Er moet gedanst worden, je moet een gezellige avond uit hebben en oh ja, er moet gedanst worden! En gedanst werd er, en hoe! Nadat de deuren van de eerste editie van Disco Wonderland openden stond de verlichte dansvloer in no-time vol en zagen we de ene na de andere indrukwekkende dansmoves voorbij komen. Vooruit, ook wat minder fraaie exemplaren, maar wat maakt het uit, als je het maar naar je zin hebt!

Disco Wonderland is wat ons betreft een groot succes en met veel plezier kondigen we dan ook de volgende editie aan. Schrijf daarom zaterdag 9 maart alvast met pen in je agenda en noteer met potlood de zondagochtend erna ook maar vast, want nadat je een avond met dj Hans Stroeve hebt doorgebracht weet je dat je even de tijd nodig hebt om bij te komen. Als klap op de vuurpijl hebben we Gijs Staverman weten te strikken en wie ooit Gijs 2.0 achter de draaitafels heeft meegemaakt weet dat je je dan echt moet voorbereiden op een dampende avond vol hits, danceclassics en discokneiters.

Geef aan dat je erbij bent in het event op Facebook (klik HIER) en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info!

 

Benieuwd hoe de eerste editie eruit zag? Bekijk hier de sfeerimpressie:

 


Minimum Leeftijd: 18+


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 9 maart 2019
Aanvang:21.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 17,50
Avondkassa:€ 22,50
Hotelgasten:€ 12,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten

(De early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht)

Bestel Tickets