0592-356 000
17 november 2018

Disco Wonderland

Terug naar events

GERARD EKDOM + HANS STROEVE + JIJ = FEEST!

17+11+2018 = 2046. Dat is precies het aantal mensen dat we die datum in de grote zaal kunnen toelaten. Laten we er voor het gemak van uitgaan dat ongeveer de helft daarvan kinderen heeft, wat inhoudt dat er voor die datum in Assen en omgeving zo’n 600 oppasadresjes nodig zijn… u snapt wij raden aan om zo snel mogelijk iets te gaan regelen, want op 17 november veranderen we onze plaza in een danceclassics walhalla en heten we je welkom in Disco Wonderland!

Verwacht een avond waar de danceclassics van de afgelopen decennia je om de oren vliegen en je in de discobollen kan checken of je haar nog ‘saturdaynight proof’ is. Houdt de volgende dag wel rekening met opstartproblemen, want je zal zonder twijfel tot de ontdekking komen dat de fever van de zaterdag nog altijd naweeën heeft in de vorm van genadeloze spierpijn wegens het ongegeneerd tonen van je foutste, doch altijd indrukwekkende dansmoves.

Tijdens de eerste editie in dit wondere landje zal Gerard Ekdom koning zijn, heersen achter de draaitafels en zien dat het goed zit. Niet in de laatste plaats doordat dj Hans Stroeve alvast de voorbereidingen heeft getroffen voor een ultieme muzikale invulling van een dansavond waar nog heel lang over nagepraat wordt… Oeh, en hadden we al gezegd dat Mr Dynamite Disco & The Crystal Dancers ook nog een showtje komen geven?

Geef aan dat je erbij bent in het event op Facebook (HIER) en je bent als eerste op de hoogte van alle laatste info!


Minimum Leeftijd: 18+

Let op! de early bird tickets zijn al uitverkocht!


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie dansavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


 

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 17 november 2018
Aanvang:21.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 16,00
Avondkassa:€ 21,00
(Early bird tickets zijn reeds uitverkocht)
Hotelgasten:€ 11,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets