0592-356 000
8 mei 2021

Disco Wonderland

Terug naar events

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om nogmaals te verplaatsen en wel naar zaterdag 8 mei. Dan wel met een extra mooie line-up, want we zijn allemaal echt wel weer toe aan een goed feestje!

Disco Wonderland is bedoeld als dansavond waarbij je lekker een avond los kan gaan en dat is momenteel nog niet mogelijk. We hebben dan ook besloten om opnieuw te verplaatsen en we hopen oprecht dat je met ons mee schuift. Wij beloven er 8 mei een extra mooie editie van te maken met naast Ben Liebrand ook Erik de Zwart en Hans Stroeve achter de draaitafels, laten we het een XL editie noemen! Had je al kaartjes? Deze blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, hier hoef je niets voor te doen. Het enige dat we van jou vragen is om 8 mei 2021 alvast in je agenda te noteren, dan beloven wij alles uit de kast te halen om je een reden te geven om nog zo lang te moeten wachten!


Disco Wonderland

Disco Wonderland is het feest waar gedanst wordt, waar het heel gezellig is, waar je oude vrienden tegenkomt of nieuwe mee naar toe neemt en oh ja; waar je echt lekker kan dansen! En wel op de lekkerste dansvloervullers, discokneiters en danceclassics van de afgelopen decennia! Na drie geslaagde edities met Gerard Ekdom, Gijs Staverman en een stijfuitverkochte editie met Ben Liebrand pakken we zaterdag 8 mei extra uit nadat we de editie op 10 oktober en daarvoor 28 maart moesten verplaatsen. Vanwege het grote succes halen we Liebrand met een 3-uur durende set terug naar De Bonte Wever. Ook Erik De Zwart hebben we weten te strikken en uiteraard is vaste dj Hans Stroeve eveneens van de partij!

Natuurlijk draait het bij Disco Wonderland niet alleen om de DJ’s en pakken we ook uit met een mooie lichtshow, verlichte dansvloer, cocktailbar, sfeer, etc. Alles om ervoor te zorgen dat jij je meest indrukwekkende of foutste (of beide :-)) dancemoves kan laten zien.

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!

Terugblik naar de vorige editie:

Minimum Leeftijd: 18+


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 8 mei 2021
Aanvang:20.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 18,50
Avondkassa:€ 23,50
Hotelgasten:€ 13,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets