0592-356 000
10 oktober 2020

Disco Wonderland

Terug naar events

Oorspronkelijk stond Disco Wonderland gepand voor 28 maart, maar wegens het Coronavirus moesten we deze verplaatsen. Het was even puzzelen, en we nemen het zekere voor het onzekere, maar we hebben nu een nieuwe datum! Zaterdag 10 oktober hopen we je alsnog te mogen ontvangen en dan onder betere omstandigheden. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig op de nieuwe datum en we hopen jullie allemaal dan weer te zien!        

Helaas bleek het echt agendatechnisch heel lastig om dezelfde line-up tegelijkertijd op een nieuwe datum te krijgen waarbij ook nog onze zaal beschikbaar was. Maar niet getreurd, want niemand minder dan Mixmaster Ben Liebrand komt 10 oktober ‘gewoon’ met een drie uur durende set voor ons terug naar Assen en uiteraard is Hans Stroeve er ook. (We beloven plechtig een volgende keer Erik De Zwart en Corné Klijn alsnog te laten komen!)

We snappen dat dit nog heel ver weg is, maar dat betekent wel dat je echt iets moois hebt om naar uit te kijken 😉 Had je een kaartje voor 28 maart? Dan kun je die gewoon gebruiken 10 oktober en hoef je niets te doen.

Kun je echt niet op deze nieuwe datum? Stuur dan even voor uiterlijk 1 juli een mailtje naar info@debontewever.nl (we zijn momenteel heel druk, dus het kan even duren voordat je een reactie krijgt).


Disco Wonderland

Disco Wonderland is het feest waar gedanst wordt, waar het heel gezellig is, waar je oude vrienden tegenkomt of nieuwe mee naar toe neemt en oh ja; waar je echt lekker kan dansen! En wel op de lekkerste dansvloervullers, discokneiters en danceclassics van de afgelopen decennia! Na drie geslaagde edities met Gerard Ekdom, Gijs Staverman en een stijfuitverkochte editie met Ben Liebrand komen we zaterdag 10 oktober extra uit nadat we de editie op 28 maart ivm het Coronavirus moesten verplaatsen. Vanwege het grote succes halen we Ben Liebrand terug naar De Bonte Wever en uiteraard is vaste dj Hans Stroeve eveneens van de partij!

Natuurlijk draait het bij Disco Wonderland niet alleen om de DJ’s en pakken we ook uit met een mooie lichtshow, verlichte dansvloer, cocktailbar, sfeer, etc. Alles om ervoor te zorgen dat jij je meest indrukwekkende of foutste (of beide :-)) dancemoves kan laten zien.

Zet hem dus alvast in je agenda, en vergeet niet jezelf op aanwezig te zetten in het Facebookevent ( Klik HIER), dan ben je altijd op de hoogte!

Terugblik naar de vorige editie:

Minimum Leeftijd: 18+


Inchecken voor een lekker nachtje weg in een 4-sterrenhotel, ’s avonds genieten en de volgende ochtend goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt jou dit ook als (rock)muziek in de oren? Reserveer dan snel! Vergeet niet daarnaast je entreetickets voor het event zelf te bestellen.

Boek direct

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 10 oktober 2020
Aanvang:21.00 uur
Minimum leeftijd:18 jaar
Ticket prijzen
Normaal:€ 18,50
Avondkassa:€ 23,50
Hotelgasten:€ 13,00*
* Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen, evenals consumpties tijdens het evenement. Tickets met het speciale tarief voor hotelgasten zijn alleen telefonisch te reserveren via 0592 303777.
Alle tarieven zijn incl. € 1,00 servicekosten
Bestel Tickets