0592-356 000
1 maart 2025

Keep on Rocking! The Fortunate Sons

Terug naar events

Op 1 maart 2025 nodig we je uit voor een onvergetelijke avond classic rock met ons gloednieuwe concept: Keep on Rocking! Deze avond schitteren twee fenomenale tributebands op ons podium, elk met hun unieke eerbetoon aan rocklegendes.

The Fortunate Sons brengen een meeslepende ode aan Creedence Clearwater Revival (CCR), en staat bekend als Europa’s nummer één CCR tributeband. Hun energieke optredens vangen de essentie van CCR’s tijdloze hits, waarmee ze de “swamp rock” levend houden. Door hun toewijding en muzikaal vakmanschap beloven ze een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar de hoogtijdagen van CCR. In 2023 eindigden ze op de tweede plaats van het SBS programma ‘The Tribute, Battle Of The Bands’.

Aan hun zijde staat Brucified, de ultieme Bruce Springsteen tributeband. Geïnspireerd door Springsteen’s legendarische liveconcerten, brengt Brucified een fantastische hommage aan ‘The Boss’. Van ontroerende ballads tot opzwepende rock , Brucified’s optreden is een krachtige weerspiegeling van Springsteen’s grote oeuvre. Hun prestaties, inclusief derde plaats in 2022 in ‘The Tribute, Battle Of The Bands’, garanderen een avond fantastische rockclassics .

Bereid je voor op een avond vol rock ’n roll magie met Keep on Rocking!, waar deze twee geweldige bands de legendarische muziek van Creedence Clearwater Revival en Bruce Springsteen tot leven brengen. Mis deze unieke ervaring niet en maak deel uit van een muzikale tijdreis!

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook (KLIK HIER), dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 


Lees HIER de algemene voorwaarden.


Zaalopstelling:

Staanplaatsen en enkele zitplaatsen (niet te reserveren)


Voor of na het concert lekker eten?

Extra genieten van deze dag? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je dagje uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777 of via de website.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een brunch vóór het concert of een uitgebreid diner ná het concert. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Bistro Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.

Bestel Tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 1 maart 2025
Aanvang:20.15 uur
Zaal open:19.30 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 32,50
Avondkassa:€ 39,50
Ticket + Hotel (Logies & Ontbijt):€ 112,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
Bestel Tickets