0592-356 000
8 december 2017

LEGENDS of ROCK Tribute Festival

Terug naar events

Op vrijdag 8 december komt het internationale LEGENDS of ROCK Tribute Festival naar De Bonte Wever in Assen. Met shows van Metallica door Present Danger, AC / DC door ACinDC, Guns N’ Roses (en Slash) door Slash N’ Roses en Iron Maiden door Powerslave wordt dit gegarandeerd een livespektakel vol klassiekers van de grootste rockbands op aarde. De tributebands zijn van internationale allure en verwacht dan ook een aaneenschakeling van dynamische rockshows die je de ultieme live beleving geven!

Metallica door Present Danger
Present Danger is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong weet de band een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en podia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het circuit. In 2008 won Present Danger de grootste tribute bandwedstrijd in NL; The Clash Of The Coverbands en sindsdien is de band alleen maar verder gegroeid. Naast enorme hits als Enter Sandman en Nothing Else Matter zullen 8 december ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica voorbijkomen.

AC/DC door ACinDC (BE)
Al ruim 40 jaar staat AC/DC bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute uit Nederland met in de gelederen de complete ritme sectie van ACTION IN DC. Hiermee staat een enorme bonk ervaring op het podium waarmee ze eerder al o.a. de Zwarte Cross, Bospop, Graspop en vele podia in o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Australië plat wisten te spelen. Deze ongelooflijke tribute brengt je met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC naar een hogere dimensie en is met recht een ‘once in a lifetime experience’.

Guns N’ Roses en Slash door Slash N’ Roses
Vijf doorgewinterde muzikanten brengen een Nederlands eerbetoon aan Guns N’ Roses en levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft. De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N’ Roses als Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O’Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

Iron Maiden door Powerslave 
Wanneer deze goed geoliede machine eenmaal begint, is er geen houden meer aan. Het hoge niveau van klassieke hits als The Number Of The BeastRun To The HillsThe TrooperFear Of The Dark of het volledige ‘Number Of The Beast’ album,  zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen. Al sinds 1997 (Nederlands’ eerste IM tribute) speelt de band stad en land (BeNeLux, UK, DE) plat, waaronder de meeste gerenommeerde zalen in Nederland. Met hun volledige show met aankleding en special effects zoals dat van een Maiden show verwacht mag worden is het plaatje compleet. Schreeuwend en headbangend op deze heavy metal waan je je in een heus Iron Maiden concert!

Ticket prijzen
Normaal:€ 15,00 - vanaf 1 juli (excl. € 1,- servicekosten)
Avondkassa:€ 20,00 (excl. € 1,- servicekosten)
Aanvang
Datum:vrijdag 8 december 2017
Aanvang:19.30 uur
Zaal open:19.00 uur
Bestel Tickets

Deel dit bericht