0592-356 000
20 mei 2023

LEGENDS of ROCK Tribute Festival

Terug naar events

Op zaterdag 20 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar De Bonte Wever in Assen voor wederom een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival. Op het XL podium zullen de beste tributebands van Nirvana, Foo Fighters, Green Day en Pearl Jam alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving. De Bonte Wever verandert binnen no-time in een bruisende Grunge/Rocktempel!

Uiteraard staan we voor je klaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. In onze restaurants staan we ook voor je klaar om een heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijd voor je te bereiden vóórdat ons programma begint. Liever snacken of een broodje? Geen punt, ook daar is aan gedacht in onze Rocktempel! Verder vind je een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen en voldoende schone toiletten.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met Nirvana by Negative Creeps, Foo Fighters by Monkey Wrench, Green Day by Green Bay en Pearl Jam by WHY GO HOME is dit een Grunge/Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Line-up:
19.30 uur: Pearl Jam by WHY GO HOME
21.00 uur: Green Day by Green Bay
22.30 uur: Foo Fighters by Monkey Wrench
00.00 uur: Nirvana by Negative Creeps
(tijden onder voorbehoud)

Geef in elk geval even aan dat je ‘geïnteresseerd’ bent of ‘gaat’ in het event op Facebook (KLIK HIER), dan weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!


Zaalopstelling:
De zaal is ingericht met staanplaatsen en enkele zitplaatsen (niet te reserveren)

Lees HIER de algemene ticketvoorwaarden.


Vooraf lekker eten?

Extra genieten van deze avond? Reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants en maak je avond uit compleet! Een tafel reserveren is zo geregeld door even te bellen met onze afdeling reserveringen op 0592 303777.

Restaurant FLINCK! is een overweldigende plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een uitgebreid diner. Wat ons betreft een perfecte aftrap van een mooie concertavond. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid en kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard. Klik HIER voor meer informatie over Flinck.

Liever à la carte dineren? Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart DÉ plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op onze kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid. Maak je avond compleet en reserveer een tafeltje door te bellen met 0592 303777. Klik HIER voor meer informatie over Dapper.


Bestel tickets
Deel dit bericht
Aanvang
Datum:zaterdag 20 mei 2023
Aanvang:19.30 uur
Zaal open:19.00 uur
Ticket prijzen
Normaal:€ 26,50
Avondkassa:€ 31,50 (beschikbaarheid onder voorbehoud)
Groepsticket (vanaf 10 pers.):€ 24,00
Toegang tot dit evenement is niet inbegrepen in (hotel) all-inclusive arrangementen
Alle tarieven zijn incl. € 1,50 servicekosten
Bestel tickets